Doctor Yourself

Friday, February 10, 2012

Arme si munitii


In Rai a inceput campania de inregistrare a armelor : sa platesti o taxa, sa mai faca statul un ban ...  Liberalii se agita, pentru ca toate armele detinute de populatie, sa fie inregistrate : doar ca cei care au apucat sa le cumpere , nu prea se inghesuie sa le declare si sa plateasca taxe si autorizatii.
    Conform ziarului star, in zona Torontestiului sunt in jur de 263.000 arme fara restrictii, 62.818 arme restrictionate si inca vreo 26.315 arme prohibite. Adica, cel putin 350.000 arme.


 Si acuma vine partea penibila : autritatile motiveaza ca oamenii trebuie sa-si inregistreze armele, pentru  ... siguranta si preventie impotriva sinuciderilor ! Adica ... unde dai si unde crapa.
    Daca o sa-si inregistreze armele, asta inseamna ca nu o sa le mai foloseasca pentru a se impusca pe strazi intre ei ? Sa fim seriosi ! E la fel de puerila motivatia, ca si motivatia impotriva interzicerii marijuanei : cica deschide poarta pentru droguri de mare risc. Pai alcoolul nu deschide poarta catre coma alcoolica si catre ciroza ? Dar asta nu inseamna ca suntem toti in coma alcoolica. Cum nici faptul ca exista arme neinregistrate ( a se citi " pentru care nu se platesc taxe si autorizatii ), nu inseamna ca pe strada e razboi civil , si dupa ce le vor inregistra, brusc o sa creasca siguranta pe strazi.


E de-a dreptul hilar sa sustina ca inregistrarea armelor detinute de populatie, o sa scada sinuciderile. Pai si cum o sa faca sinucigasu' ? O sa-si puna arma la tampla, dupa care o sa-si aminteasca brusc, ca si-a ingresitrat arma, deci nu mai poate apasa pe tragaci. Nuuuu. Mai bine ma arunc de pe bloc si ma fac terci !
   Ce sa faca bietii oameni, daca imbecilii au pus sub interdiuctie eutanasia : in epoca drepturilor omului, n-ai nici macar dreptul sa decizi pentru viata ta ....
    Mda : daca iti inregistrezi arma, o sa-ti  dispara din memorie, toate metodele de a te sinucide. Magie ! Plata taxelor pentru arme, o sa fie mai eficient decat orice atidepresiv. Prozac-ul e mic copil, pe langa chitanta Fiscului ...


                                         Unii prefera sa se joace la poligon :
 

 La cabanuta din pustietatea canadiana : nu sunt decat camere de supraveghere.

 

                                                             Let's play :

                                           Lista cu distanta tintelor :                            Gloantele sunt ieftine : vreo 2 $ / 50 de bucati                                             Si tintele ... cam departe ...                   Daca ati inghetat, exista o camera in care va puteti dezmorti.

  

          Indemnul e afisat pe usa : cumpara-ti o arma, ca sa enervezi un liberal ! Aici va puteti incalzi : la foc cu lemne ! Locatia este intr-un orasel satelit al Torontestiului. Sa nu va imaginati ca e pe undeva pe la dracu' cu carti ...Pana aprinzi focul, pana incalzesti camera ... te-ai plictisit de tras cu arma si se face vremea sa te intorci acasa !                            Sau poate vrei sa te joci si cu pistoalele : aici !                                              Tintele :


                                                
                                                  Inapoi spre casa : 

3 comments:

  1. http://www.trueactivist.com/hungary-destroys-all-monsanto-gmo-corn-fields/

    ReplyDelete
  2. No, da am si eu o intrebare: nu e putin ilegal sa detii o arma care nu este inregistrata? Ce spune legea in Canada. Si intreb asta pentru ca in prea-frumoasa Ro, am dat declaratii de mi-au iesit pe ochi pentru un amarat de pistol de air-soft (din ala pe aer comprimat si cu pelete de plastic/metal folosit strict in sporturi gen paint-ball) care in mod normal nici nu intra la categoria arme, nu este supus inregsitrarii, nu e nevoie de permis pentru el. Dar nea' Garcea.........

    ReplyDelete
  3. Acuma, de cand cu legea cea nou, este ilegal : insa chiar si asa, ei tot nu vor sa-si declare armele.

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.