Doctor Yourself

Sunday, February 5, 2012

All inclusive


In Rai se discuta pentru introducerea pedepsei cu moartea pentru criminali si multi se opun. Insa, cheltuielile statului cu un condamnat pe viata sunt enorme, ca doar ii tin pe all-inclusive o viata intreaga . Un senator s-a gandit ca ar fi foarte util daca ar impaca si capra si varza : nu-i omoram noi, insa ... le inlesnim sinuciderea.
    Asa ca, nenea senatoru' a declarat presei ca , condamnatii pe viata, ar drebui sa aiba dreptul la franghie. Sa li se dea in celula o franghie, in caz ca ar dori sa se spanzure singuri ! Oh da : noi nici usturoi n-am mancat, nici gura nu ne miroase !
 

Ma intreb cum o sa fie ? Vine condamnatu' la sejur pe viata in inchisoare, si in timp ce gardianu' ii ureaza " Welcome " , ii intinde funia si sapunul ? Curat murdar : Caragiale e mic copil pe langa canadieni ...

  
Pai daca tot dai de inteles ca ar fi util sa se sinucida, le inlesnesti si conditiile ... dece nu le dai si conditii legale sa o faca ? Adica fi barbat pana la capat, daca te tine ! Spun asta, pentru ca nu e deloc comfortabil sa te sinucizi prin spanzurare, zau asa .
   Daca tot iti doresti atat de mult sa ma sinucid, pai da dovada de un strop de umanitarism si legalizeaza eutanasia : ca sa pot muri fara sa trec prin chinurile spanzurarii. Pana si animalele ucise in abatoarele canadiene, au dreptul de a nu fi omorate in chinuri, ci eutanasiate fara dureri. Daca e sa ne gandim bine, nu cer decat dreptul de a fi tratat la fel ca animalele din abatoare : eutanasie fara chinuri.


Senatorul considera ca oamenii criminali in serie, nu au nici o sansa de reabilitare . Si considera ca fiecare criminal ar trebui sa aiba dreptul la funie in celula, ca sa-si decida singur destinul.
Cu toate astea, senatorul spune ca el nu este pentru pedeapsa cu moartea.
 am inteles : el este pentru pedeapsa cu funia ...


Dupa ce porumbelul a scapat in presa ... prim ministrul a incercat sa dreaga busuicul, spunand ca senatorul pro-funie si-a retras comantariile . Corb la corb nu-si scoate ochii, si ceilalti senatori colegi, au sarit sa-l apere, declarand presei ca ei cred ca a vorbit gura fara el. Ca vaaai,nu astea sunt sentimentele lui cele adevarate, fata de condamnatii la moarte.
   Sigur ca da : ii sunt asa de dragi,  ca le-ar face cadooo, o funie ...

5 comments:

 1. Sincer si eu sunt de acord cu pedeapsa capitala pentru criminalii in serie. E clar ca unul care a macelarit mai mult de 2 oameni(nu ala care a dat cu masina peste cineva din greseala) nu-i cu toate tiglele pe casa si lasat in libertate dupa 30-40 de ani de detentie se va reapuca de vechiul obicei. Si chiar daca nu va fi eliberat, dupa gratii, la cel mai mic conflict iscat, va mai trece o victima la carnetel.....

  ReplyDelete
 2. Clar trebuie reintrodusa pedeapsa capitala, e ceva cit se poate de normal. Senatoru' e ipocrit si retard, da' asta-i alta poveste.

  ReplyDelete
 3. Misto tare faza cu funia. Putea sa-i zica drept la eutanasiere, dar a ales o formulare beton.

  ReplyDelete
 4. Ehe, daca zicea dreptul la eutanasiere, apoi i-ar fi sarit in cap sustinatorii eutanasiei, ca vor si ei dreptul asta !
  Dar asa ... dreptul la funie il avem cu totii ...

  ReplyDelete
 5. Superb. Foaie verde de dudau o sa fie si mai bine. Le ofera si sapunul. Macar nu se mai apleaca dupa el in dus.
  Un porc: Dovedirea "din greseala" sau voita la accidente e anevoios de dovedit. Incearca o plimbare pe Kiseleff in jurul zebrei nou instalate undeva pe la 23.00 sambata sau de sarbatori. Scuza neoficiala: eu sunt smecher si am bani cum se poate dovedi din greseala fara nici un fel de proba? NU camere video, nu martori, multi bani la mijloc si un sistem putred de justitie. E foarte dificil. Huidu se grabea si posibil sa fie nevinovat dar copiilor ce le spui cand se fac majori? Din greseala? Munca pe viata nu obstescul sfarsit. E dator fata de cei in viata si de societate. Gresesti(voit sau din greseala), platesti. Restul sunt doar circumstante agravante sau antenuante.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.