Doctor Yourself

Sunday, January 8, 2012

Jeleu din soareci

N-am nici o indoiala ca societatea umana e una imbecila. Da, cea mai mare problema a omenirii este prostia. Am si dovada ( pentru cei care traiesc intr-un norisor roz - optimist si care sunt convinsi ca societatea umana sclipeste de inteligenta ) ...

Scandalul de la Pepsi e deja celebru  http://www.theglobeandmail.com/life/the-hot-button/mountain-dew-can-turn-a-mouse-to-jelly/article2292590/


Un nene se jura ca a gasit un soarece intr-o sticla de Mountain Dew produsa de Pepsi .

 Pepsi s-a aparat,( citand un expert ), motivand ca asa ceva e imposibil : bautura ar fi dizolvat soarecele si l-ar fi transformat in jeleu !


Iar intrebarea care s-a ridicat, a fost de un cretinism dezarmant : oare in bautura noastra exista soareci lichefiati si noi n-avem cum sa stim asta ?
Nu, n-avem nici cea mai mica ingrijorare, si nici macar nu s-a pus problema, despre cum ne afecteaza organismul, bautura aceea atat de acida ! Ca la fel de bine am putea  bea acidul de la bateriile masinilor , diluat in apa : are exact acelasi efect ... dizolva tot ...
   Cu adevarat, e nevoie de inteligenta ca sa nu mai confunzi propriul organism cu cosul de gunoi.

Noi ne ingrijoram pentru cei cativa microbi ai soarecelui ( ca asa am fost dresati, sa avem fobie de mediul in care traim ), insa n-avem nici cea mai mica ingrijorare ca bem acid de baterie : si mai si platim bani grei pentru asta !
   Intr-o societate normala la cap ( ca deja societatea inteligenta, e prea mult spus , ca are alte standarde), dupa asa o declaratie, Pepsi ar fi dat faliment in secunda doi : din lipsa de clienti care sa le cumpere bautura ( cu sau fara soareci jelificati ).
Dupa cum vedeti insa, Pepsi n-are nici un stres. Nici macar nu s-a obosit sa ascunda faptul ca bautura lor dizolva soarecele . De ce oare ? Poate pentru ca stiu exact cu ce societate imbecilizata au de-a face ? Ca doar lucreaza cu materialul clientului ...

Intr-o societate focalizata pe binele indivizilor, astfel de situatii ar fi fost imposbil sa existe : pentru ca pur si simplu, autoritatile n-ar fi permis alimentelor toxice sa fie comercializate. Cum insa, societatea umana e una de tip sclavagist ... cui ii pasa ca sunt E-uri in mancarea sclavilor ? Sclavii sunt cea mai ieftina resursa de pe planeta asta : moare unul, se nasc 10 in loc ... are balta peste. Sclavii puiesc non-stop.
    Puteti sa ma injurati cat doriti, insa e o cruzime nemasurata, sa aduci pe lume un copil : pentru ca il condamni sa fie sclav pe viata si sa traisca intr-o societate primitiva, imbecila. O jungla si o mizerie, care nici noua adultilor nu ne place deloc.
Este complet irelevanta dragostea cu care iti cresti plodul : el tot sclav va fi pe viata, si va trai tot in societatea imbecila si primitiva. Dar va fi un sclav " iubit" de parinti. Mda ... foarte imbucurator.
   Dar de cata iubire ai nevoie, ca sa condamni pe cineva la sclavie pe viata ? Eu consider ca de enorm de multa iubire de sine, de propria fiinta ... Se pot bate toti parintii cu pumnul in piept, cat vor dori, pentru ca nimic nu ma convinge ca isi iubesc copiii : faptele ii contrazic ( condamnarea la sclavie pe viata a copiilor ).
Motiv pentru care consider ca cei mai buni parinti din lume, sunt cei care refuza sa aiba copii.

No comments: