Doctor Yourself

Friday, January 20, 2012

Idei crete

Mai intai, aflam din ziare, ca au inventat ... papusa canceroasa ! Cadoo pentru copiii tai !

 Daca Barbie a fost arhitect, sofer Nascar ... de ce n-ar fi si bolnava de cancer ? Ca asa trebuie, sa li se imprime bine pe creier copiilor, inca de la cele mai mici varste, ca e normal sa ai cancer, la fel cum e normal sa vina iarna.  Uite-te in jur, ca majoritatea sufera de cancer : e imposibil sa nu cunosti pe cineva care a avut cancer ... Cancerul a devenit normalitate ... e la fel ca raceala : ceva firesc ...
     Mie mi se pare cinic si sinistru, sa umbli la creierul copiilor, ca sa-i convingi ca e firesc sa faci cancer, in loc sa iei masuri drastice, in imbunatatirea calitatii alimentatiei ( pentru ca oamenii sa nu se mai imbolnaveasca de cancer ). Doar ca sanatatea nu e deloc rentabila ... cancerul da . Mai ales cand nu este vindecabil.


Nu ai chef sa faci cancer ? Poti sa te sinucizi : dar si asta e ilegal ( eutanasia e ilegala ), ca n-ai dreptul sa alegi daca vei trai sau vei muri.
Daca totusi alegi sa te sinucizi " ilegal " , trebuie sa stii ca te vor ingropa ... in gunoi ! Asta, ca pedeapsa post-mortem, ca ai indraznit sa incalci legile imbecile, care iti interzic sa mori cand si cum ai tu chef ( ca doar drepturile omului sunt praf in ochi )


Chestia asta e la fel de stupida si lipsita de sens, ca aia cu decoratiile si onorurile post mortem : pai la ce imi foloseste insigna si tam-tam-ul, daca eu sunt mort ? Pai n-avea dreptate Jonny Raducanu, cand i-a raspuns lui Iliescu , ca se c... pe salvele de tun care ar fi trebuit trase la inmormantarea lui, si a refuzat sa fie decorat ?
     Pe sinucigasii tineri din rezervatiile din nord ( remember, ca suntem pe primul loc in lume la sinuciderile din randul tinerilor - vorbim de statistici oficiale, am scris despre asta anul trecut ) ii arunca ... la groapa de gunoi. Pai si ce ma mai intereseaza pemine, ce faci cu corpul meu, odata ce eu am murit ? Imi este indiferent ca il lasi sa putrezeasca in groapa de gunoi, sau il lasi sa putrezeasca la 2 metri sub pamant !
Cineva sufera de lipsa cronica de logica .


Situatia din rezervatiile ( rezervatii de nativi, indieni first nation ) din nordul Ontario si Manitoba e atat de disperata, incat tinerii se sinucid pe capete.


Situatia e atat de disperata, incat rata de sinucidere e pana la de 10 ori mai mare in nordul Manitoba, comparativ cu rata de sinucidere din alte comunitati.

Pai in loc sa-i arunci la groapa cu gunoi, de ce n-ai umbla chiar la cauzele care duc la sinucidere ? Nu-i mai rational ?  Schimba-le conditiile de viata, si nu vor mai avea nevoie sa se sinucida : ca nimeni nu se sinucide din prea mult bine de care are parte in viata ...
   Dar e mult mai simplu sa arunci cadavrele la groapa de gunoi si apoi sa dormi linistit. Nu, asta nu scade rata de sinucidere, ci doar arata incapacitatea de a intelege realitatea in care traim : si implicit, incapacitatea autoritatilor, de a actiona asupra cauzelor sinuciderilor.

Din ce cauza scot astia idei crete ? Din cauza detergentului !
E clar : cineva a baut detergent !