Doctor Yourself

Sunday, January 22, 2012

Flinstones IPod


Vreti sa deveniti fericitul posesor al IPod-ului lui Barney Flinstons ? Din Epoca de Piatra ? Sau poate va doriti o tabllita sumeriana ?
Se rezolva simplu : comnadati un IPod de la marile lanturi de magazine canadiene Best Buy si Future Shop !Un nene din British Columbia, a comandat un iPad 2 de la Future Shop, cadou de Craciun pentru sotie, si a primit in pachet ... o tablita de lut !
Omul s-a dus la politie sa-i reclame, insa nimeni nu l-a crezut. A contactat si head-office-ul de la Future Shop, cu gand sa returneze iPod-ul lui Flinston, insa nici aia nu l-au crezut ...

Insa cand au inceput sa apara plangeri si de la alti clienti care au primit tablite de lut, i-au luat in serios.
Ce a au zis cei de la Future Shop ? I-au asigurat ca le vor trimite in cel mai scurt timp si cuie, ca sa poata scrie pe tablite ! Glumesc.
Cei de la Future Shop au zis ca le inlocuiesc iPod-urile din Epoca de Piatra, cu cele din mileniul nostru ... Iar primului client, ala pe care nu l-au crezut, i-au dat IPod-ul pe gratis, cu scuzele de rigoare.

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.