Doctor Yourself

Tuesday, December 20, 2011

Number 1


Canada e " the best country of the world" , se stie doar ca asa ne invata propaganda. Si ca sa n-avem vorbe, exista si un top, in care Raiul e ... Rai ! Numbar 1 .... Topul e intocmit de un grup numit " Future Brand " : nu conteaza ca e doar un S.R,L. mai mare . Important e ca Raiul , number 1 in top ...


Pe ce baza a fost numita number 1, e mai cetoasa chestiunea : au intervievatturisti de pe tot blogul ( cati ? ) si au luat in considerare ce gandesc oamenii cand aud numele unei tari.
Adica un soi de : lauda-te gura ! Mai intai ne facem reclama la greu in toata lumea. Dupa ce trece o vreme, ne asiguram ca toata lumea ne cunoaste produsul ( din reclame ) si poate repeta panagaliceste ce le-a spus reclama. Dupa care, intrebam populatia, ce parere are despre ...fix produsul caruia i-am facut reclama : evident ca buna... La final, inchidem cercul si tragem concluzia ca produsul nostru e cel MAI BUN din lume, pentru  ca ... e cel mai CUNOSCUT !
   Numai ca, a fi cel mai " cunoscut", nu echivaleaza cu a fi " bun ", decat in mintea celor care vor sa manipuleze, confuzand intentionat termenii .


                                 Si acuma sa vedem topul ala mirobolant :


Si daca nu stiati, canadienii nu doar ca sunt cei mai tari din lume, insa sunt si ... cei mai destepti din lume ! Cum altfel ?  https://www.intelligentcommunity.org/index.php?src=gendocs&ref=Top7_by_Year&category=Events

 Si ca sa dovedim ca suntem cei mai destepti din lume, s-a inventat un forum pe net, care cu asta se ocupa : cu clasificarea celor mai inteligente comunitati din lume ! In fiecare an, apar noi destepti in top, insa Raiul ramane in top ...


 Pe ce se bazeaza oamenii astia cand alcatuiesc topul ? In general pe cresterea economica a zonei respective ...  Doar ca am o nelamurire, avand in vedere ca doua localitati din Ontario au iesit ca fiind cele mai inteligente in 2011 : Ontario a pierdut joburi lunile trecute, cat n-a pierdut toata Canada la un loc : unde-i inteligenta in cazul asta ? Sau nu mai conteaza ...5 comments:

 1. Infiorator, Armata Salvarii din Canada este short cu 6 milioane CAD fata de buget...asta dupa ce au adunat 13 milioane. Cred ca nu le vor ajunge banii nici de salarii:

  But this year, the annual Christmas Kettle fundraising drive is $6 million short of its national goal, just days from St. Nick's arrival.


  In a news release Tuesday, the charity said it has collected $13 million in nearly 2,000 kettles across the country and there's a risk the campaign won't meet its goal.


  The Christmas campaign is one of the Salvation Army's most important fundraising initiatives of the year, said Salvation Army marketing director Andrew Burditt.  Read more: http://www.montrealgazette.com/Salvation+Army+kettle+drive+behind+Christmas+goal/5889575/story.html#ixzz1h9vX13Bm

  ReplyDelete
 2. Cred ca trebuie sa ma corecteze cineva:
  13 milioane s-au adunat doar pentru annual Christmas Kettle fundraising ...cat se aduna anual ???? Geez nici nu pot sa ma gandesc. Cei care lucreaza in frig si impart pachete se numesc voluntari well known as "Ingerashii din Rai" ei nu primesc bani doar un ceai si un biscuite pe zi....dar hei copii moshului sa fiti siguri ca Shefii ingerashilor ca acest Andrew Burditt ia 4 zeroes with any number from 1 to 5 in front... Welcome to Heaven and Marry X-mmassz!

  ReplyDelete
 3. va dau un link cu adunatura asta de ipocriti de la Salvation Army. Sa vedeti si comentariile adaugate...oamenii se trezesc...
  http://www.youtube.com/watch?v=j8yiaynK86s

  ReplyDelete
 4. Plecati din Canada si rezolvati problema. Nu mai auziti nici de Salvation Army...

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.