Doctor Yourself

Friday, November 18, 2011

Telecomanda

Dupa cum deja stim, canadienii au fost dresati de mici sa urmeze regulile : ca maimuta. Si cand instructiunile lipsesc ... te duci si intrebi o autoritate ce trebuie sa faci. Nu, nu cumva sa gandesti cu capul tau si sa gasesti solutii !
   Dresajul a fost atat de bine implementat, incat gasim prin ziare articole ca asta de mai jos, din categoria " cititorii intreaba lucruri stupide " ...


Care-i problema ? Pai ... un cuplu care se cearta pe telecomanda si vrea sa-i spuna nenea de la ziar ... pe care parte a patului trebuie sa pastreze telecomanda ! ! Si apoi, mai vre asa stie, cine dintre cei doi, trebuie sa aiba controlul asupra canalului tv la care sa se uite ?


Exact : e ca in bancurile cu prosti ! Pe care parte a patului trebuie pastrata telecomanda ? ( pariem ca asta, nu e inclusa in instructiunile de folosinta a telecomandei ? )
Da' care-i diferenta daca tinem telecomanda pe noptiera din stanga patului, sau pe noptiera din dreapta patului ? Tuseste ? Nu mai vrea sa functioneze ?
   Raspunsul autoritatii de la ziar, vine prompt : cumparati doua telecomande ! Una o tineti pe stanga si alta pe dreapta ...


Si acum problema se complica si mai rau : avem 2 telecomenzi si un singur televizor. CINE decide la ce ne uitam ? Ziarul ii sfatuieste sa negocieze. Pai de asta au scris sa intrebe la ziar : tocmai pentru ca n-au reusit sa negocieze, si n-au ajuns la nici un rezultat !
  

 Eu zic sa dea cu zaru', cu banu' ...  Sau ... sa-si mai cumpere un televizor ... Sau sa inceapa sa se maturizeze ... cat mai au timp ...

6 comments:

 1. http://uk.news.yahoo.com/wave-suicides-among-indian-farmers-060910878.html

  Lucisfera

  ReplyDelete
 2. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2063486/Is-alien-skull-Mystery-triangular-shaped-head-Peru.html

  Lucisfera

  ReplyDelete
 3. despre ce vorbim?e clar ca democratia asa cum o cunoastem azi nu aduce mare lucru,in acest mileniu era timpul sa se intample asa,trebuie cautate alte sisteme de asezare a muncii.
  In alta ordine de idei,treaba-i albastra tare si acolo!

  ReplyDelete
 4. Democratia e doar o fata a sclaviei ; o poveste fara acoperire in realitate. N-au nici un interes sa gaseasca alt sistem : le convine foarte tare sistemul sclavagist si primitiv in care traim. Si daca vor gasi, va fi doar o alta forma de sclavie , si mai crancena decat asta in care traim : istoria omenirii o demonstreaza.

  ReplyDelete
 5. (: ai dreptate,speranta e doar o inselare a realitatii.

  ReplyDelete
 6. Eu as vrea sa se schimbe sistemu cu totu adica sa stau acasa, sa las dreaq al job si sa nu fac decat sa citesc ziarele. Asta schimbare de mentalitate!!

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.