Doctor Yourself

Thursday, November 10, 2011

Tabara canadiana

Cum am mai arata pe blog, in Rai copiii sunt arestati in casa, scoala, sala de sport, computer, jocuri pe calculator. Insa cand iau vacanta de vara, incepe drama : ce sa faci cu ei, cum sa le ocupi timpul, ca n-ai unde, n-ai cum, n-ai cu ce ...
   Asa ca s-a inventat tabara de zi ( day camp ), care sa-i tina ocupati cat timp parintii sunt la scarbici : ziua stau in tabara, supravegheati de " counsellor " , iar seara vin acasa. Dupa care o iau de la capat. Evident, day camp e pe bani ... nimic nu-i gratis in Rai, chiar daca pare.
S-a tinut un day camp d'asta si in Markham, langa Torontesti :


Cu ce se ocupau copiii in tabara de zi ? Mister total ... Parintii au intrebat organizatorii taberei, si li s-a raspuns ca ... NU li se poate spune ! ( Cum adica nu mi se spune ce anume am cumparat cu banii mei ? ). Copiii din tabara au fost instruiti ca nu au voie sa le spuna parintilor ce fac in tabara.


Bineinteles ca mamicile au devenit suspicioase si au vrut musai sa stie cu ce se ocupa copiii ( intre 12 - 14 ani ) in tabara : si au aflat ca ei jucau un joculet, in care trebuiau sa indeplineasca tot felul de sarcini, pentru a fi rasplatiti cu un baton de inghetata .
   Fetita i-a spus ca prima sarcina pe care a avut-o de facut, a fost ... sa linga peretele unui WC portabil ( si a facut-o ) !
  

Ce alte sarcini au mai avut copiii de indeplinit ? Pai ... sa danseze la bara, sa isi dea jos hainele si sa suge degetele de la piciorul consellor-ului care ii avea in grija :

Ce au mai facut copiii pentru un baton de inghetata  ? S-au uns cu cenusa de la foc pe fata si s-au spalat in raul namolos care trecea prin parc.


Dupa care, petrecerea a continuat cu o fetita care s-a dezbracat, iar ceilalti copii au scuipat-o in buric, dupa care alt copil a lins saliva. Si au fost rasplatiti cu inghetata .
   Primarul Marham-ului, Frank Scarpitti, a confirmat ca toate lucrurile astea s-au intamplat cu adevarat in tabara din 6 iulie, care a inclus 36 de persoane. Si a adaugat ( e total irelevant, pentru ca responsabilitatea pe cine angajeaza ca councellors revine organizatorilor ), ca supraveghetorii aveau intre 17 si 21 de ani.

No comments: