Doctor Yourself

Monday, November 7, 2011

Made in Canada

Ati auzit vreodata de faimoasele livezi de kiwi ale Canadei ? Din care livezi, ultima recolta de kiwi are loc ... in noiembrie ! Cum sa nu existe asa ceva in Canada ? Pai nu-i aici Raiul pe pamant ?
Si daca e Rai, apoi trebuie sa aiba de toate : logic, nu ? Nu e oare Raiul plin de pomisori, pasarele, floricele si ... livezi de kiwi ?
  Pentru toti cei care nu ma cred, am dovada scrisa : in magazinul Costco !


Vedeti kiwi ala  de pe raft ? E de doua feluri : verde si golden . Ambele produse in ... Canada !


Ca sa nu existe nici un dubiu, sa stiti ca si golden kiwi a fost cultivat tot in Canada. Ca se stie doar, mancarea locala are mai mare cautare decat cea importata ... Iar bizonul canadian, in infinita lui incultura, nu se prinde ca n-ai cum sa cresti kiwi in frig de -30 C iarna, ca mor pomii.
   Insa se stie, ca in Rai orice e posibil : Gizas face minuni ... si kiwi creste fericit intre ursi polari ...

2 comments:

  1. In BC, kiwifruit are grown almost exclusively on the southern tip of Vancouver Island, the area with the most moderate temperatures in the province. Kiwifruit plants can be killed by cold weather, even when they are dormant in the winter. Tests in BC and New Zealand show that a kiwifruit plant is killed if the temperature drops lower than -18°C.

    http://www.agf.gov.bc.ca/aboutind/products/plant/kiwi.htm

    ReplyDelete
  2. eu cred ca sunt minciuni canadiene anonimule. Sigur au vazut astia blogpostul tzipiei si au vrut sa faca o pagina oficiala sa-l dezminta :D

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.