Doctor Yourself

Saturday, October 22, 2011

Pussy Day

Exact : daca avem Ziua femeii, de ce n-am avea si Pussy Day ?  Nu, sa nu credeti ca vorbesc S.F.-uri :  canadiencele au instituit ziua lu'  "pussy " , in care femeile, in loc de flori, primesc ... un tampon !


Si cum in Rai, nimic nu-i pe gratis, pentru tamponul ala, trebuie sa faceti o donatie. Ca asa-i la moda in Rai....sa  iti cerseasca toti banii : macar de ar cersi cine chiar are nevoie de ei, da' cersesc tot felul de organizatii de " caritate " ( adica ... intermediarii ... ). In cazul asta, banii merg la Food Bank :  :


Ce fac femeile la intalnirile astea ? Nu, nu isi schimba doar tamponul, ci ... discuta si mananca la Jack Astor ... Mie imi scapa fix esentialul : de ce trebuie sa se intalneasca ? Adica nu pot dona pur si simplu banii intr-un cont si gata ? Ar fi mult mai convenabil : in loc sa se plateasca mancarea aia " free" de la Astor, mai bine s-ar dona contravaloarea ei : daca tot ne batem cu tamponul in piept, despre cat de ingrijorate suntem noi de soarta femeilor batute de soarta ...

   
Si pana la urma, ce rol are tamponul in toata povestea asta ? Mai bine l-ar dona si pe ala ...

No comments: