Doctor Yourself

Tuesday, October 4, 2011

Death Valley -4

Regretul e ca n-am putut sa mergem spre Scotish Castle : nu pentru a vizita castelul, cat pentru a vedea pietrele care se muta singure si lasa dare in nisip. Problema e ca drumul nu era asfaltat si noi eram singuri : nu am riscat . in plus, de la Scotish Castle pana la pietrele plimbarete, mai trebuia sa mergi pe jos cam 1,5 km ....la 48 C ...


Cu regrete, mergem mai departe pe sosea, si vedem ... alt lac de sare. Primul care l-am vazut, era infim, pe langa asta :Iar aici plateai o taxa, ca sa vizitezi lacul de sare ! Partea ciudata e ca poti intra pe lac pe oriunde, ca nu era pus nici un avertisment ca e interzis accesul ! I-am vazut din masina, un card de oameni in sir indian ( mai mult ca sigur erau insotiti de un ghid ), are se plimbau pe sare ( nu era nimic altceva de vazut ) . Da' sa platesti taxa pentru niste informatii care le poti gasi free pe net .... trebuie sa fii american !


                                          Dupa lacul de sare, urmeaza iarasi munti :
                                                 Muntii astia se fac mai mari cu click pe ei :


                                                                     si astia se fac mari :
                                                    si muntii astia se fac mari daca dati click pe ei :


           In zona asta, muntii sunt absolut superbi : parca sunt pictati ! Click pe poza, ca se face mai mare.


                                                        Click pe poza ca se face mai mare :


Cineva a iesit la alergari, la 48 C .... Si nu era singurul pe care l-am intalnit : mai era un tip care alerga, insotit de o masina in urma lui ( probabil ca se antrena pentru ceva maraton in desert. Stiu ca exista asa ceva ).


                                                   Poza se face mai mare cu click dreapta :Si am ajuns la Furnace Creek : cazarea pe noapte costa intre 200 - 400 $, ca esti in inima desetrului, in pustietate ... Iar muntii din jur sunt fabulosi : click pe poza ca se face mai mare


Ceva mai jos de Furnance Creek, gasim un sat mititel cu 3-4 case. Cazarea costa intre 100 - 200 / noapte .
                                                        Poza se face mai mare cu click pe ea

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.