Doctor Yourself

Saturday, September 10, 2011

Saracia si hotia

Va imaginati ca numai in Romania se fura cablurile, fierul, cuprul, capacele de canal si se vand la fier vechi ? Ei bine ...se intampla si in " the best country of the world"  : si ei nici macar n-au tigani !


  Cei de la compania de electricitate, spun ca lunar, se confrunta cam cu 10-16 hoti / luna , care le fura cuprul.


Ei spun ca e periculos sa furi sarmele de cupru : periculos si pentru hot, cat si pentru angajatii companiei de electricitate, care trebuie sa refac apoi conexiunile. Credeti ca asta ii descurajeaza pe hoti, cand n-au cu ce plati chiria ? Zilele trecute s-a prajitu unul , de l-au gasit intepenit intre fire.


Pagubele sunt importante : cupru in valoare de 100.000 $ a fost furat recent in west Bridgetown.


Va imaginati ca e doar un caz izolat ? Ei bine, nu ! In British Columbia si in Alberta, la sfarsitul lui mai, Telus a inregistrat 125 de incidente cu hotii de cupru, care furau liniile telefonice si ii lasau pe consumatori fara serviciile de telefonie.'
   Hotii fura tot : acoperisorui, clopoteide biserica, stauete, capace...orice. Mie imi suna cunoscut ....a " lumea a 3 a ", cum zic canadienii ...

1 comment:

  1. Pai este normal ce se intampla. In orice sistem unde putini devin putred de bogati si majoritatea se nu castiga indeajuns, incat sa-si permita mancar o iesire pe saptamana pentru dezintoxicarea creierului, vor scoate din oameni simturile cele mai bestiale.
    Una peste alta...peste 50 de ani se vor schimba rolurile tarilor cu care facem comparatia. N-am citit in stele si nici nu am auzit voci..dar asta este cursul ciclic al omenirii.
    Testokick

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.