Doctor Yourself

Friday, September 23, 2011

Las Vegas - 2

                                                 Deci : Welcome to Nevada !


                      Aproape la intrare in Vegas, ne intampina  struto-camila :  taurul mascat in indian ...


                                                      Altii ne spun ca au dat lovitura ... de aur !


La intrare in Vegas ... oroare estetica ! Ati fost vreodata oripilat de castelele cu turnulete, ale tiganilor din Romania ? Ei bine, alea's nimic, fata de turnuletele din Vegas ! Hidosenia asta e un hotel... Excalibur!
   Marturisesc spasit ca atunci cand am intrat in Vegas prima oara, am dat cu ochii fix de ororile astea arhitecturale si ne-a umflat rasul pe amandoi ! Ne uitam in jur si nu ne puteam opri din ras : stupizenia asta e faimosul Vegas ? Ha-Ha !
      Daca veniti in vacanta in Vegas, o sa va luati teapa vietii voastre : si pacalit, si cu banii luati ....


                                                Statuia Libertatii, varianta fake ( intre hoteluri )


                                                            MGM -ul ( tot hotel )


Pozele din timpul zilei sunt luate pe fuga, din masina ( ca n-am stat in Vegas ), asa ca nu sunt extraordinare. Cele din timpul noptii fac toti banii...
    Turnul Eiffel : varianta fake ....


Prin fata hotelurilor trecea un trenulet pe niste sine suspendate deasupra soselei, si care oprea in fata hotelurilor .


Remarcabil a fost ca nu se putea traversa strada pe ...strada , in intersectiile cele mai circulate.  Pentru ca existau niste pasarele deasupra strazilor , in care ajungeai de pe partea ta de strada, pe niste scari. Urcai scarile ( cele mai multe erau rulante ), treceai pe pasarela, si coborai in cealalta parte a strazii, cu scarile rulante.


                                   In rest, reclame monstruoase, care te agasau la tot pasul :


  Daca nu te agaseaza reclamele, te agaseaza .... culorile, intr-o deosebita " armonie"  ... eu cred ca arhitectii au fost morti de beti cand au proiectat Vegasul . Sau erau ....americani ...


                                                              In rest ... lume dubioasa .


Stiti cutiile alea pentru ziare gratuite, de pe strazile din Rai ? Ei bine, erau si in Vegas, la tot pasul : insa cu reviste de reclama la prostitutie ...5 comments:

 1. http://www.jurnalul.ro/special/special/surorile-memoriei-pazitoarele-amintirilor-591376.html

  Uite romani care o duc bine aici. Dar sunt isteti.

  Ca daca esti prost, apoi , la fel esti peste tot. Chiar si in Costa Rica.

  Nu-i asa Lucisfera ?

  ReplyDelete
 2. Anonimule plin de ironii de zero bani si zero lei, romanii aia din link-ul tau sint evrei. Ma rog, evrei din Romania, rude ale faimosului academician Nicolae Cajal. Iar eu nu am vazut pina acum evreu care sa dea chix, la modul general vorbind, mai ales ca este vorba si de d-aia "bazati", nu orice amarit de Itic sau Strul. Prietenii stiu de ce. Articolul respectiv este cusut cu ata alba si pute a telenovela. Stai jos, epic fail!

  Lucisfera

  ReplyDelete
 3. Aha ..

  Si evreica cea mica, parca ingrijea calugarite ....crestine. Pai daca n-au verificat-o daca e taiata imprejur ...

  Si bunicul micii evreice, Marcu Cajal, s-a ocupat numai de bolile copilariei ...copiilor evrei. Daca avea de-a face cu boli de copii crestini evita cumva sa le ...trateze ?

  Iar academicianul Nicolae Cajal cumva s-a ocupat doar de cercetarea virusilor de religie mozaica ? Sau a mai analizat si ceva virusi crestini, atei, vegani ..?

  Epic fail !!

  Uliuliuliu ce proaaaasta esti lucisferoooo..
  Si rea ! Dracu te mai ia de nevasta, cianuro.

  ReplyDelete
 4. Deja ai luat-o pe aratura - ca de obicei de altfel - si nu ma mai obosesc sa-ti raspund. Un lucru e sigur: cind s-a impartit mintea, tu ai stat la adapost. Continua sa te faci de kkt, nimeni nu te opreste, eu in nici un caz.

  Lucisfera

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.