Doctor Yourself

Sunday, September 11, 2011

Garage sale

                                                          Unde credeti ca mergem azi ?


                                                                  La Garage Sale !


Garage sale face parte din cultura americana : nimic nu se arunca, totul ...se vinde ! Unii isi vand gioarsele la magazine specializate : nu va imaginati ca gasiti lucruri vechi si valoroase, antichitati ! Veti gasi .... gioarse !


Altii, prefera sa dea anunt gratuit in ziare si sa lipeasca anunturi pe stalpi, ca la data cutare, la adresa cutare, au vanzare de garage sale . Noi mergem frumos pe stradute, printre casele de placaj presat, sa cautam adresa :                                                 Si ajungem la straduta cu garajul :


                                                             Si acum sa admiram marfa


                                                  da, sunt din plastic ...

Ce ziceati  ? Ca nici dracu' nu e interesat sa cumpere ?  Ei, uite cati clienti au venit, in alea 5 minute cat am facut eu pozele :

                                           Acum ca ne-am lamurit ... sa asteptam metroul pe peron :


                                 Si sa ne intoarcem in orasul de mijloc, unde sunt cladiri frumoase ...

1 comment:

  1. nu stiu de ce va mirati atat nu numai in canada exista asa ceva si in europa ex germania exista targuri in care oamenii de rand vand ceea ce nu le mai trebuie....haine, bijuterii, si lista continuua.....dar ca toti romanii gandirea este sa dam de pomana.....ce sa-i faci natiune de pomanagii

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.