Doctor Yourself

Tuesday, August 16, 2011

Raid raw milk

Zice ziarul  http://www.theunion.com/article/20110810/FEATURES/110809731/1053&parentprofile=1053  ca iarasi au avut parte de raid cu politie, arme la vedere si tot tacamul, pe 3. august 2011,  ca sa le confiste ... laptele crud ! Se stie doar, ca in tara libertatilor inchipuite, cat si in Rai, sa vinzi lapte crud este considerat un act criminal. V-am mai povestit pe blog, ce belele a avut fermierul ala din Ontario, care a luat o vaca in proprietate cu mai multi vecini, si le dadea ...dividendele in lapte ! De l-a tarat statul in procese si l-au facut sa cheltuiasca o avere pe avocati...


Acuma, partea interesanta abia acuma vine : s-au dus la un club specializat in vanzarea de raw food din Los Angeles,  si au arestat proprietarul si i-au confiscat banii, computerul si actele. In acelasi timp au mai arestat doi fermieri si pe unul din voluntarii de la Westona Price ( asta e cel mai bun sait de nutritie de pe net, aproape complet in informatie corecta si nu nu dezinformeaza  http://westonaprice.org/press/press/rawsome-farm-buying-club-raided-again  ) si acuzati sub legea 182 - Conspiratie de comiterea de crime.
  
August 3, 2011—Los Angeles, California—Public Health Officials today descended once again on a buying club, that specializes in raw foods. Club organizer, James Stewart was arrested at his home, the locks to his personal residence were changed, his papers, money and computer seized. At the same time, farmer Sharon Palmer and Weston A. Price Foundation volunteer chapter leader Victoria Bloch Coulter were arrested. All three were charged with Section 182A-Conspiracy to Commit a Crime.

 In California, este legal sa vinzi lapte raw si chiar se gaseste de vanzare in unele magazine.  Si cu toate astea, recent, California a emis un ordin de incetare sa dai lapte crud si altora ( situatia in care mai multi oameni sunt proprietarul unei capre, si isi iau laptele drept dividende ). Mai multi fermieri au primit notificatie, sa inceteze sa dea laptele crud si altora ... ei au dat statul in judecata. Statul insista ca ai nevoie de licenta ca sa vinzi lapte raw.

All this, in a state where raw milk is perfectly legal to sell, and even available through retail stores. The issue seems to be the club’s use of a herdshare or boarding agreement for its dairy goats. Recently, the California Department of Food and Agriculture issued a cease-and-desist order to a farmer boarding dairy animals for the animal owners. Another farmer, Mike Hulme of Evergreen Acres goat farm in San Jose, received a cease-and-desist letter from the Santa Clara County District Attorney's office. Hulme and several people with ownership interest in goats kept at the farm are suing the state and county for interfering with their right to enter into a livestock boarding contract.

Unul din clienti, se intreaba pe buna dreptate, de ce nu sunt arestati cei care pun aspartam in mancare, sau chimicale in cosmetice, pentru ca pun sanatatea oamenilor in pericol, dar aresteaza pe cei care vand lapte crud ! Din filmuletele de pe youtube, am vazut cum le-au confiscat pana si fructele .... http://www.youtube.com/watch?v=dW00OqtQyqw&feature=related

 A doua zi, la audierile din instanta, oamenii s-au adunat si au protestat pentru dreptul lor de a avea acces la lapte nepasteurizat  http://www.youtube.com/watch?v=LC311u-davc&feature=related

Asta e saitul dedicat pataniei celor de la Rawsome, cu articole si filmulete atasate http://realfoodrights.com/

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.