Doctor Yourself

Sunday, August 21, 2011

Protest

Zilele trecute scria in ziar, ca un cerb a fost calcat de o masina, si politia a incercat sa gaseasca un doctor specializat in animale salbatice, ca sa-l ajute. Si cum n-au reusit sa gaseasca pe nimeni, cerbul a murit. Un cititor trimite la ziar o scrisoare de protest, care de fapt, o consider una din cele mai dure critici la adresa politicii de imigratie si a caracterului canadienilor ( pentru cei care pot citi printre randuri ... ).
    M-am mirat ca i-au publicat scrisoarea :  poate datorita faptului ca vorbea despre ....animalute ?

Omul spune ca este doctor veterinar din Columbia si se declara socat ca n-au putut gasi in tot orasul, un doctor veterinar specializat in animale salbatice .


 Ne mai spune ca Toronto are SUTE de imigranti, doctori calificati care cauta pozitii de voluntari, ca sa aiba grija de animalele salbatice din Rai. Si din nefericire, nici o institutie nu-i baga in seama si nu le foloseste experienta si cunostintele. Macar in interesul animalelor ar trebui sa o faca ...


La final, ii roaga sa reflecteze la vorbele lui Gandhi " Maretia unei natiuni si al sau moral progres, poate fi judecat dupa felul in care trateaza animalele " .
Aici nu pot decat sa-i dau totala dreptate ... Toti "indiferentii " sau cei carora nu le plac animalele , s-au dovedit a fi persoane infiorator egoiste si diforme sufleteste : nu ezitau sa calce totul in picioare, ca sa-si satisfaca mofturile...  Trebuie sa fie cineva foarte mutilat sufleteste, ca sa nu poata accepta si trai in armonie cu fiintele cu care impart planeta.


Cat despre Rai ... ce pretentii sa avem ? Stim cum sunt tratati imigrantii, a declarat-o presei Jack Layton ( politician din Rai ) ....
Mai stim si cum au fost tratati indienii nativi din Rai : un strop de istorie neoficiala nu strica ... Documentar din ciclul " sa ne cunoastem patria " aici :  http://canadianawareness.org/2011/06/unrepentant-kevin-annett-and-canadas-genocide/

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.