Doctor Yourself

Saturday, August 6, 2011

Imbecilitatea zilei

Imbecilitatea zilei este furnizata de ....experti ! Numai expertii sunt capabili de asa gogomanii ....
http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/retea-subterana-din-epoca-de-piatra-oamenii-preistorici-si-au-construit-tuneluri-din-scotia-pana-in-turcia-8569682


Zice articolul ( citand expertii ), ca au descoperit o retea de tuneluri care se intinde ....cam peste tot prin Europa.  Pana aici e bine.
Ca sa citez ziarul :
"Cele mai multe dintre tuneluri nu au un diametru mai mare de 70 de cm, cât să încapă o singură persoană. Subteranele sunt intercalate cu colţuri, spaţii mai largi sau camere de depozitare.
"Nu toate tunelurile sunt legate între ele, însă, luate împreună, formează o masivă reţea subterană", susţine Heinrich Kusch.
Unii experţi consideră că tunelurile subterane ar fi fost o modalitate a omului preistoric de a se proteja împotriva animalelor de pradă, în timp ce alţii cred că subteranele erau folosite pentru a călători în siguranţă, indiferent de ce era la suprafaţă, războaie, violenţe, sau chiar vreme rea. "

Intrebari pentru "expertii" care isi dau cu stangul in dreptul ( e a naibii de dificil sa dai explicatii pertinente, cand refuzi cu indarjire sa accepti evidentele si adevarurl istoric , dar servesti un fake pe post de istorie.  Sa-l cititi pe Michael Cremo " Forbidden archeology" . Cine vrea cartea, sa -mi scrie un email ) :

--- In epoca de piatra fiind, cand trageau cu arcul si foloseau unelte de piatra....cum au sapat ei sute de kilometri de tuneluri ? Ca expertii asa ne spun, ca totul s-a petrecut in Epoca de Piatra , si ne-au explicat ei cum era viata in epoca respectiva ....
--- Daca tot au sapat, de ce le-au sapat atat de mici ? Cum au continuat sa sape, intr-un tunel inalt de 70 cm , in care mergi de-a busilea sau mersul piticului ? Cum au sapat kilometri intregi ...stand pe vine, si dotati cu gheara de piatra ?
---  Cum au sapat ei kilometri pe sub pamant, fara lumina, chiori ca niste cartite ? Ca facliile presupun ca nu ardeau, din lipsa de oxigen ... Ei cum respirau, la cativa zeci de kilometri adancime in tunele ? Ca guri de aerisire n-aveau ...
--- Expertii considera ca tunelel erau folosite pentru ....a calatori in siguranta. Si de ce ar fi ales cineva sa calatoreasca .... pe vine si de-a busilea , pe sute de kilometri ? Cum poti sa calatoresti sute de km in tunele atat de stramte si fara nici o ventilatie, si cu torta arzand si sa ajungi cu bine la suprafata ?
 --- Ce faceau daca se intalneau la mijlocul tunelului, cu cineva acare circula din sens opus ? Cine se intorcea inapoi, ( cate zeci de km ? ) pana la prima camera mai larga, in care sa incapa amandoi ? Cum faceau sa evite buluceala din tunele si sa nu se insire in ele, ca margelele pe ata ? Avand in vedere ca reteaua de tuneluri acoperea tari intregi sub Europa de azi ....
--- Exista vreun om din Epoca de Piatra care dirija circulatia ? Si cum stia el cati din Scotia vor sa calatoreasca spre Turcia si invers, astfel incat sa evite ambuteiajele ? Tineau legatura prin walkie-talkie ?

 Daca expertiiaia, ne-ar fi spus ca tunelele au fost construite de gnomii mititei ( aia din basme ), care traiesc sub pamant si se ocupa cu mineritul .... ma jur pe cravata de pionier ca ar fi fost mai credibili decat cu explicatiile jenibile, pe care le-au dat mai sus !

5 comments:

 1. Mersi de mentiune. Tocmai am descarcat cartea lui Cremo. Cit despre articol, orice comentariu e inutil...

  Lucisfera

  ReplyDelete
 2. Cu placere ! Cremo are si ceva filmulete pe Youtube ...

  ReplyDelete
 3. In caz ca nu stiai...preistoriadin zona Romaniei este undeva acum 4-5000 de ani cand dacii(sau locuitorii acestei zone), aveau unelte de bronz(din epoca de bronz). Interesant nu? Eu invatasem ca parca acum vreo 15000 de ani era cu bronzul. Aaaa...gata! M-am prins! Locuitorii acestei zone erau asa de inapoiati, incat am avut epoca bronzului acum 4-5000 ani. Misto studii nu?
  E cred ca Gimli si nevasta lui au venit prin Europa sa sape. In urma lui era Tolkien scribul.

  T.

  ReplyDelete
 4. Toata istoria oficiala e o minciuna sfruntata : nu exista nici un dubiu si e plin de dovezi.

  ReplyDelete
 5. E pln de dovezi care demonstreaza ce anume?

  S.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.