Doctor Yourself

Sunday, July 17, 2011

Ziarul romanesc : cultural

Tocmai a aparut ziarul romanesc, pe 15 iulie, si constat ca articolele de toata jena inca n-au disparut. Din pacate.
Ziarul se declara a fi "cultural", insa umple paginile cu articole despre bisericile romanesti, credinta, maslu si alte asemenea : pai asta nu-i cultura, ci ... subcultura !
   Nu pot sa inteleg de ce mazgaleste ziraul cu asa ceva, cand ar putea sa-l apeleze pe doctor Savescu sa tina o rubrica permanenta despre istoria veche a Romaniei . Ar fi intr-adevar ceva interesant, de calitate si inteligent.  Nu pot sa cred ca doctor Savescu ar refuza ( toti oamenii extrem de inteligenti au si suflet mare ).
    In plus, ar fi foarte binevenit ca diaspora romaneasca ( prin ziarele sale ) sa-si onoreze, cinsteasca valorile si sa le popularizeze ( dr.Savescu e unul dintre ei ) ... in loc sa umple paginile ziarului cu jeguri intelectuale.
                                                      
                                                Sa ne luam portia de fun :


Dupa cum vedeti, ni se spune povestea de adormit copiii, cu Adam, Eva si marul. Dar cel mai mult imi place la religiosi, felul in care se contrzic singuri : ei canta, ei descanta .... Iar faptul este evident, inca din titlu : zeul a dat rateu cand l-a creat pe om !
   Pai cum asa ? Nu sustineti toti religiosii in cor, cum zeul este perfect, omnipotent, omnistient, bla-bla ? Adica e cel mai tare din parcare, poate orice, si .... da rateuri ? Hotarati-va : ori una, ori alta, ca nu pot coexista !

Credeti ca nenea s-a oprit aici cu contradictiile ? Ei bine, mintea buruienoasa a religiosului, debiteaza non-stop contradictii : ne povesteste cum bietul zeu perfect si atotputernic, nu-i capabil sa-i cuminteasca pe oameni ! Pai daca-i atotputernic, cum poate fi atat de incompetent ?  Jalnic zeu ... dar si mai jalnici aia de se inchina unui zeu jalnic ...
    Cum a incercat zeul cel intelept sa-i cuminteasca ? Pai .... prin forta si violenta ! Nah, ca sa vedeti contradictie si ipocrizie in mintea virusata cu religia : in societatea de azi, daca iti bati nevasta, copilul, e violenta si e pedepsit atat prin lege, cat si blamat de societate. E bad.... very bad ! Cu atat mai mult, pentru ca numai un om lipsit de inteligenta, apeleaza la forta pumnului.... pentru ca inteligenta nu-l ajuta sa gaseasca rezolvari sau argumente.
   Ce face zeul cel intelept cand nu iese la cale cu oamenii ? Pai EXACT ce face si manelistul analfabet : apeleaza la violenta ! Iar mintile infectate cu virusul religiei, nu doar ca nu vad nici o contradictie ( intelepciune-violenta ) , ci .... chiar li se pare normal si indreptatit ce face zeul.
    Iar asta nu-i nimic : zeul crestinilor e de-a dreptul scelerat, insa religiosul ala virusat care a scris articolul asta de tot rasul .... bineinteles ca nu observa. E plin Vechiul Testament despre crimele comandate de zeu, despre cum ii forta pe evrei sa ucida toate triburile dimprejurul lor, inclusiv, femei, copiii, animale : ca daca evreii nu se vor executa.... o sa le faca zeul lor, chestiile astea. Da, e suficient sa citesti V.Testament, ca sa intelegi ca Hitler era copilas inocent fata de zeul scelerat al crestinilor.
     De unde rezulta, fara putinta de tagada, ca zeul din V.Testament e un criminal iubitor ... De unde o scot pe aia cu iubirea, nu stiu ! Adica vine unul, va ucide familia, neamul, satul, poporul zeci de ani in sir .... iar peste ceva vreme, vine fiu'sau  si va explica el cat de iubitor e tatal lui : nu-i asa ca-l credeti ? crestinii in cred, in ciuda tuturor evidentelor care il contrazic flagrant ( cica daca zice Iisus, asa e .... chiar daca realitatea scrisa fix in Biblia aia in care ei cred....il  contrazice pe Iisus ) . Insa nu-i problema, ca mintea virusata a credinciosului, nu sesizeaza contradictia, si nici ipocrizia.


Iar la final, autorul nu se poate abtine sa nu dea o palma la un cacat ... Ne povesteste cum sta zeul acolo in cer, calare pe un nor, si se minuneaza ce rai sunt oamenii, si cate razboaie sunt pe planeta ! Zau ? Si de la cine o fi invatat oamenii sa ucida, sa se razboiasca intre ei ? cunoasteti pe cineva, care i-a trimis pe evrei sa ucida tot ce e viu prin triburile vecine ? Da' oricum, autorul nu sesizeaza vreo contradictie ...

Culmea infantilitatii e povestea siropoasa care ne-o toarna autorul , despre cat de minunata e planeta : cum  copacii sunt plini de fructe ( da' oamenii mananca ucid animale, ca sa le manace. Asta e comentariul meu ) ... despre cata frumusete , plenitudine si indestulare e in jur !
    Sa mori tu ca-i asa, nene credinciosule ? E clar ca nu doar zeul e calare pe norisori, da' si credinciosul asta i-a urmat exemplul .... e dus cu pluta ....
Pai ia sa ne uitam in jur : trebuie ca cineva sa moara, pentru ca noi sa traim. Ucidem plantele, ca sa traim. Ucidem microorganismele, ca sa respiram. animalele se ucid intre ele, ca sa se hraneasca ( sau ucid plantele ) Ce e frumos in asta ? Care-i partea armonioasa ?
Zeul tau imbecil a creat o lume in care incontinuu, cineva moare , pentru ca altcineva sa supravietuiasca : viata se hraneste cu viata ... Planeta e un loc al mortii si al suferintei ( ca nimeni nu vrea sa moara mancat de altul ).
    Oh, da ! Credinciosul vede cai verzi pe pereti, frumusete, armonie, iubire, bla-bla. Insa nu isi pune problema DE CE zeul ala scelerat si criminal, nu a creat o lume in care sa nu fie nevoita nici o fiinta sa ucida alte fiinte, pentru a supravietui ? Ca doar e atotputernic, deci .... ar fi putut ! Adica, inseamna ca n-a vrut... De ce n-a vrut ? Poate pentruca il durea fix in cot de noi si de lumea noastra .... o fi avand alte interese pe planeta noastra ... nu sa ne faca pe noi fericiti.


                                                V-a distrat si a aberat .... David Kimel  !

7 comments:

 1. Uite pe ce se duc hirtia si banii si acolo! Imbecili de top!

  Lucisfera

  ReplyDelete
 2. "Adam era inalt, voinic, chipes, robust, ca orice fiara" (citat aprox) as zice ca l-a descris perfect pe Adam! :)))))

  Eva avea o gurita mica - hmm, aici am mari dubii! :))))))

  Pai din descrierea de mai sus se vede clar ca e o fantezie sexuala a autorului! In rest, ori autorul are 6 ani (deduc asta din exprimare si povestea pe care o insira seamana cu o compunere de cls 2 pt ora de religie), ori e retardat! Deci in orice situatie are o scuza, sa-l iertam ca nu stie ce face! :)))))))

  P. - Padme

  ReplyDelete
 3. Padme : eu cred ca e si retardat si isi exhiba si fanteziile ... bietul retardat e scuzabil .... Da' aia care il publica intr-un ziar cultural ?

  ReplyDelete
 4. OMFG te credeam fata isteata da tu esti din alea cu dacia revival - sau e alt dr savescu, nu napoleon

  ReplyDelete
 5. Eu nu's cu Dacia Revival : sunt cu dovezile. Ori dovezile ( si bunul simt ) indica negru pe alb ca dr.Savescu are dreptate. Plus Densusianu ...

  ReplyDelete
 6. Densusianu si multi altii scriau carti de propaganda in favoarea statului national roman, nu erau interesati in citari ISI iar ce face Savescu e doar o selectie a citorva dovezi convenabile in timp ce ignora mii de fapte contrare ideilor lui, la fel ca toti conspirationistii

  ReplyDelete
 7. Densusianu, plus Eminescu, Iorga ,Hasdeu ...

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.