Doctor Yourself

Monday, July 18, 2011

Imbecilitatea zilei

Din ciclul " taranul si-a luat mobil " ...
O sa intalniti foarte multi canadieni ( nu doar d'astia colorati ), care nu stiu sa foloseasca mobilul : cand vorbesc, si-l duc la gura ; cand vorbeste interlocutorul ... si-l muta la ureche. Si face un dute-vino in acest fel, pana termina de vorbit.

7 comments:

 1. Deci la faza asta ai, din partea mea, si Oscarul si premiul Pulitzer. Meriti, fotografia este de milioane! Ma tot uit si ma sparg de ris...

  Lucisfera

  ReplyDelete
 2. as fi vrut sa fac si urmatoarea poza, cand ducea telefonul la ureche, da' tipul de langa ea, se uita cam amenintator la mine...

  ReplyDelete
 3. hmmmm, dar ce încruntat era rromu'.

  ia zii, dupa ce tinea telefonul la gura, facea ca walky-talky : "chhhhhhrr, over... i repeat, aici cioara cracanata over"

  :))))

  ReplyDelete
 4. Cornele, am ras cu lacrimi ! Aici cioara cracanata.... ( astia erau ciori originale, de la mama lor... )

  ReplyDelete
 5. "( astia erau ciori originale, de la mama lor... )"

  pai da, canada frate, canada... la noi la rromanica nici ciorile nu sunt originale, sunt copii.

  ReplyDelete
 6. poate avea Mike de la Telus, ai verificat sau faci presupuneri idioate ca de obicei?

  ReplyDelete
 7. Fac un sondaj de opinie printre romanii din Canada si m-ar interesa daca puteti sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: Sunteti rasisti? De ce? Multumesc anticipat pentru raspunsuri si va doresc vise placute.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.