Doctor Yourself

Wednesday, July 20, 2011

Cutia Pandorei - part 1


 
Stiti ce-i asta, fix in centrul orasului, in fata la Eaton Mall ?  Reclama pentru Allah cu profetul pedifil included !


                                              Imparteau doritorilor, CD-uri si fluturasii de mai sus .


Da, atunci cand ne ste cu insistenta ascunsa istoria , dar in locul ei ni se pune un fake ( ala care se invata in scoli )  astfel incat sa nu stim de unde provenim si de ce, lucrurile se complica, oamenii sunt confuzi. Si da, in loc sa se apuce sa studieze istoria si dovezile oferite, (ca sa aiba raspunsurile la intrebarile de baza )... e mult mai simplu pentru populime sa creada ori in zei, ori in maimuta . Ca astea sunt variantele oferite de sistem, ca sa ascunda istoria si originile umanitatii.

    Pe aici prin Rai, se poarta foarte tare povestea cu multiculturalismul : adica de toate si nimic concret. Una peste alta, suntem canadieni : pana la proba contrarie. Ia sa-i zici cuiva de mama ( de traditiile tarii lui, de religia lui, etc ), sa vezi cum devine instantaneu roman, polonez, indian , chinez .....fiecare ce-o fi de la mama lui ! De unde eu trag concluzia ca asta cu multiculturalismul e doar o spoiala superficiala . Suntem ceea ce suntem. Nu poti lua oameni din toate tarile, sa-i pui intr-o colonie, si sa pretinzi ca ai obtinut o natiune noua....
  
Asa e si cu religia : fiecare cu zeii lui. Indienii cu zeii miriapozi si cu stea in frunte, musulmanii cu profetul pedofil, crestinii cu zeul criminal si scelerat ( vezi Vechiul Testament ) si tot asa. Dintre toti, musulmanii sunt cei care nu se adapteaza la regulile societatii, ci dimpotriva ....cer ca societatea sa le faca derogare, doar pentru ca asa vor ei. Si culmea .... obtin !

Asadar, cutia Pandorei a fost deschisa : o scoala din Toronto, le-a permis plozilor musulmani, sa vina imamul si sa tina vreo 30 minute slujba, in fiecare vineri,  in ... cafeneaua scolii ! Timp in care, bineinteles, nu au acces decat musulmanii care vor sa se dea cu curu' de pamant pentru zeul lor !


Ce zic musulmanii ? Sunt in extaz ca asta le tine plozii in scoli si ca ar trebui create conditii pentru rugaciune ... in toate scolile !

Eu nu inteleg : scolile publice sunt laice, iar cafeneaua aia e loc public, folosit de toti studentii, de toate religiile. De ce ar trebui ceilalti studenti sa nu mai poata folosi cafeneaua in fiecare vineri 30 de minute, doar pentru ca musulmanii au chef sa se tanguiasca in fata zeului ? Pai sa se duca in strada si sa se roage ! Ce ar fi daca fiecare elev ar ridica pretentia ca scoala sa-i rezerve cafeneaua si sa-i aduca popa din religia lui, ca sa se roage ?
    Si de ce musulmanii ar avea regim preferential ? Ca musulmanii asa spun, ca scolile au obligatia sa se asigure castudentii isi pot practica ( virgula ) credinta : pai la scoala se practica stiinta ! Credinta imbecilizanta o practici acasa, daca tot esti spalat pe creier !


    Parintii au sarit in sus, ca nu-i corect : activitatile de Craciun si de Haloween sunt interzise in scolile lor ( pentru ca's religioase ), pe cand astora care se roaga cu imamul in cafeneaua scolii ... le este permis ! Si nu-i corect. Adica ori interzici tuturor, ori permiti tuturor sa-si etaleze zeii ...


                         Grupul hindusilor din Toronto, planuieste proteste, impotriva deciziei scolii ...


Momentan incep sa trimita scrisori de protest scolii, ca sa opreasca maimutareala din cafenea . Dupa care, planuiesc proteste mai serioase in noiembrie, in functie de ce decizie va lua scoala in cauza ...


Tensiunile din comunitate s-au amplificat ; parintii acuza ca ( virgula ), consiliul scolii este controlat de musulmani, de unde si permisiunea sa faca aia moschee in cafenea, in fiecare vineri.4 comments:

 1. Crezi ca educatia poate fi o forma de manipulare?
  O sa dezvolt la mine...

  ReplyDelete
 2. Educatia ESTE una din cele maimari forme de manipulare. Cu atat mai mult cu cat traim intr-o societate secta ... Vezi aici
  http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/societatea-secta.html

  ReplyDelete
 3. Auzi da te dadeai profesoara? profesoara de ce ai fost? de sport? ca vad ca nu iti corectezi greselile inainte sa postezi

  ReplyDelete
 4. Nu, nu corectez textul dupa ce il scriu ( ca n-am pentru ce ) : tot ce apare este scris la prima mana. Vreo problema, ceva ?

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.