Doctor Yourself

Sunday, June 26, 2011

Rade ciob ...

                                                        Rade ciob de oala sparta ....


S-au trezit canadienii din Toronto, sa propuna interzicerea consumului aripioarelor de rechin, pe motiv de cruzime contra animalelor. Ele se vand uscate in magazinele chinezesti, drept medicamente. si acuma, eu am o nelamurire : intarzicem chinezilor sa vanda aripioarele de rechin , da' au canadienii sange in ei , sa ceara interzicerea carnii de rechin din supermarketuri : tot pe motiv de cruzime contra animalelor, of corse ... ?
   Ca mie mi se pare stupiditatea maxima sa vanam rechini ca sa-i facem friptura ( si sa n-avem nici o problema cu asta ), insa cand e vorba sa vindem aripioarele lor, brusc toti se dau fete mari ...


Si da, practica e barbara, inumana si demoniaca : insa numai cand o practica chinezii ! Cand o practica pescadoarele canadiene, brusc totul e ok si cruzimea o botezam " sacrificarea animalelor " ...


Eu sunt curioasa cum catalogheaza canadienii ( in special astia de au propus legea ), gestul guvernorului general al Canadei, de a manca inima cruda de foca, smulsa din corpul proaspat usic al animalului. Madam guvernor a declarat presei ca are gust de sushi !
   Si a facut asta, pentru a deschide sezonul de vanare a focilor ... eaxct dupa ce Europa a banat vanarea focilor ... Sau uciderea focilor nu mai conteaza, ca doar nu's rechini ! ?
 http://news.bbc.co.uk/2/hi/8069249.stm

http://www.cbc.ca/news/canada/story/2009/05/26/jean-seal.html

1 comment:

  1. Carnea de focă şi de rechin are gust bun.
    Din fericire iubăreţii de animale sunt încă minoritari la nivel de specie.
    Totuşi, dacă rataţii ăştia vor ajunge să conducă mai peste tot, să vezi tu involuţie. Cum am ajuns noi în vârful lanţului trofic, tot aşa o să ne dăm şi jos de-acolo.

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.