Doctor Yourself

Monday, June 20, 2011

Operatii in Rai

                                                         Stiti ce sunt tantile astea ?


Sunt faimoasele asistente medicale. Si stiti cu ce sunt imbracate ? Pai cu " uniforma" de asistenta, pe care o poarta si in spital ... Asa pleaca de acasa imbracate, asa umbla in spital, asa pleaca acasa la iesire din tura ! Asta, in timp ce spitalele sunt pline cu afise despre cum sa ne ferim de infectiile intraspitalicesti, sa ne dezinfectam mainile, bla-bla ...De ce nu se schimba in spital ? Pentru ca nu au locuri speciale de schimbat si dulapuri . Asa ca le doare in coor de siguranta pacientilor : si pe sefii lor tot acolo ...  Cica, legal, nu au ce sa le faca ... 
   Insa altii au patit-o si mai rau  : cand o sa aterizati si voi in Rai, veti avea ocazii nenumarate sa simtiti asta pe pielea voastra ...


In data de 11 iunie, tanti cade cu bicicleta si se raneste . Normal ca merge la urgenta ... la spitalul din Georgetown, care ii spun ca nu au dotarile necesare ca sa-i rezolve problema.


                    Asa ca, femeia are programare pentru a doua zi, la spitalul din Brahmatown ...


Cum insa femeia era in dureri si n-a vrut sa mai astepte o noapte cu mana rupta, si-a luat sora, care a condus pana la spitalul din Oakwille. Doctorul de acolo i-a spus ca nimeni de acolo nu e apt sa rezolve o ruptura asa de rea, si ca trebuie musai sa mearga la spitalul din Brahmatown.
    Daaaar, pana sa afle ca nu se poate face nimic in Oakwille, au asteptat 4 ore in urgenta ! Ca asa-i in Rai ...


Asa ca femeia s-a dus frumusel acasa si  a stat pe pain killere, in asteptarea programarii de la spitalul de oase rupte din Brahmatown. Dar....surpriza : programarea ei de a doua zi, s-a amanat de maine, pana pe data de 15 iunie ( conform cu ziarul ) .

In sfarsit, a sosit ziua cea mult asteptata ( dupa 5 zile de stat in calmante cu mana rupta... ) si s-a prezentat la spitalul de oase rupte. Unde a aflat vestea cea mare : ca nu are cine sa o opereze pana pe data de ... 27 iunie ! La modul concret, femeia va sta exact 16 zile cu mana rupta si dureri infioratoare, pana cand va primi ingrijire medicala !
   Welcome to Canada si aveti grija mare unde calcati ...

1 comment:

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.