Doctor Yourself

Friday, June 10, 2011

Imbecilitatea zilei

De data asta, o comite Antena 3, cu un articol publicitar http://www.antena3.ro/economic/companii/dieta-cu-supa-de-varza-fara-supa-de-varza-127322.html


 Antena 3 ne povesteste imbecilitatea  asta : http://www.supa-varza.ro/aidogx7qdg7/
'Un laborator francez a reusit insa sa incapsuleze ingredientele supei de varza si sa obtina un produs de 3 ori mai eficient decat aceasta. Eficacitatea sa se explica prin faptul ca o singura capsula reprezinta echivalentul a 10 kg de varza. Imaginati-va cat de usor este sa tinem aceasta cura in felul acesta, chiar si cand plecam in vacanta sau cand suntem la serviciu. Adio sufertase, caserole, oale si kilograme de varza, adio bucatarie si holuri, ce trebuie aerisite neincetat." 


--- Varza nu te slabeste : n-are nimic in ea care sa te slabeasca. Slabesti cu supa de varza pentru ca ....are putine calorii, si nu pentru ca e VARZA ! La fel de bine poti slabi si cu supa de loboda, stevie sau iarba de pe sant. Concluzie : slabesc pentru ca NU  MAI MANANC alte mancaruri calorice ...  pentru ca mananc supa aia chiara, fara multe calorii in ea. 


--- Acuma, se ridica intrebarea : de ce as manca 10 kg de varza o data ( echivalentul unei singure capsule minune ) ? Asta inseamna dintr-o data, de cel putin10 ori mai multe calorii decat as avea nevoie ... Voi ati manca 10 kg de varza la o masa ? Nici eu ! 


--- Varza in sine, nu slabeste ( nici un aliment nu te slabeste, ci doar.... lipsa caloriilor ). Atunci, intrebarea care se ridica este : ce contine capsula minune ? Ca firma producatoare nu sufla un cuvintel despre asta. In schimb, ne toarna minciunica publicitara cu echivalentul a 10 kg de varza : inca nu s-a inventat echivalentul mancarii naturale. Mancarea artificiala, perfect compatibila cu organismul uman si la fel de eficienta ca mancarea naturala, o detin doar ET ( celebra "mana " biblica aruncata din OZN-uri, evreilor din desert ). 
  Noi oamenii, inca n-avem tehnologia pentru a produce asta. Daca am fi avut-o, asta ar fi insemnat deja disparitia totala a agriculturii si intregii industrii alimentare. 
Deci ; ce contine capsula ia ? Eu am asa, o banuiala....


--- Si acuma, intrebarea este : eu ce mananc toata ziua, ca nu pot trai cu o capsula ? Iar clientul mananca fara stres, caloric, ca doar ....tine dieta cu supa de varza la capsula ! Si "uita" ca dieta originala cu supa de varza, foloseste supa In LOC DE MANCARE.  
   Ori ceea ce se intampla acum este ; clientul mananca ORICE, PLUS cura de varza. Adica se alege praful de dieta aia. Adica pastila minune e orice altceva, numai inlocuitorul unei cure de slabire NU. 
Nu contest ca o sa slabiti cu ea ....ca si cu orice alta pastila de slabit. Insa de aici, pana la a sustine ca pastila e echivalentul curei de slabire cu varza, e cale lunga....si imbecilitate grea...


Articolul original de pe saitul Antenei 3 : 


PUBLICITATE// Cura cu supa de varza este una dintre cele mai populare cure de slabire, datorita eficientei ei dovedite in timp. Recomandata de medici inainte de interventiile chirurgicale, atunci cand e nevoie ca pacientul sa slabeasca rapid cateva kilograme si preferata de actritele de la Hollywood ca metoda de urgenta, inainte de o sedinta foto sau o aparitie pe covorul rosu, supa de varza face sa dispara chiar si cele mai incapatanate kilograme in pus.

Cu toate acestea, putine persoane reusesc sa urmeze aceasta cura mai mult de o saptamana. Fiindca, pe langa o vointa de fier, pentru a nu te abate de la ea, aceasta necesita si prepararea supei in avans (cu toate inconvenientele mirosului pregnant) si, in plus, este destul de monotona. Apoi, pe langa gustul supei (pe care putini il agreeaza), cand suntem la serviciu, sau daca plecam in vacanta, devine si mai dificil de urmat cura.

Un laborator francez a reusit insa sa incapsuleze ingredientele supei de varza si sa obtina un produs de 3 ori mai eficient decat aceasta. Eficacitatea sa se explica prin faptul ca o singura capsula reprezinta echivalentul a 10 kg de varza. Imaginati-va cat de usor este sa tinem aceasta cura in felul acesta, chiar si cand plecam in vacanta sau cand suntem la serviciu. Adio sufertase, caserole, oale si kilograme de varza, adio bucatarie si holuri, ce trebuie aerisite neincetat.

Datorita concentratiei superioare a acestei capsule, puteti slabi mult mai usor si nimeni nu va sti ca tineti cura de slabire. Mai ales ca a inceput sezonul vacantelor si nimeni nu vrea sa tina o dieta in vacanta. Capsula cu supa de varza impaca dorinta de a manca ceea ce dorim cand suntem in concediu dar si nevoia de a arata bine in costum de baie.

Daca e sa tragem o concluzie putem spune ca aceasta capsula revolutionara reuseste sa ofere ceea ce ne dorim cel mai mult de la un produs de slabit sau o dieta: eficienta dovedita, usurinta si rapiditate. In plus, varza este unul dintre cele mai sanatoase si benefice alimente pentru organism.

Puteti comanda capsule cu supa de varza de aici si va puteti personaliza cura in functie de cate kilograme doriti sa slabiti.

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.