Doctor Yourself

Saturday, June 18, 2011

Hai sictir !

Daca va inchipuiti ca numai in Romania, politicienii cheltuiesc bani publici in folos personal, va inselati ! Cu acelasi sictir mioritic e tratata si po-pulimea canadiana platitoare de taxe ...


Nenea Harper, prim ministrul Canadei, s-a trezit cu chef de mers la meci. Si nu oriunde, ci in Boston. Si nu s-a dus oricum, ci cu un avion militar, platit din banii po-pulimii. Ca era sub demnitatea lui, sa ste aca tot taranu' in fotoliu si sa se uite la tv, in timp ce se indopa cu hamburgeri.


Eh, si esacapada pe bani publici, vine taman in momentul in care ne-o spunea pe aia cu stransul curelei ... Da, textul ne ste binecunoscut  “Noi vrem egalitate, dar nu pentru catei”. ( G.Alexandrescu )


Cat a cheltuit nenea Harper ? Pai ce, sunteti asa de naivi incat sa va inchipuiti ca ii tine cineva socoteala ?
Presa spune ca avionul ala zboara cu 3.000 $ / ora. Calculati cate ore sunt dus- intors pana la Boston, si mai adaugati costurile de securitate ... Care costuri de securitate au fost tinute secret fata de presa ( de ce oare ? )


Va imaginati cumva ca dupa ce a tipat presa, nenea Harper o sa puna zecile de mii de dolari, inapoi in bugetul statului ?  Hai sictir !
   El spune ca va plati din buzunar, echivalentul unui bilet la un zbor comercial pana in Boston, pentru el, sotia si plodul lui. Dar uriasa diferenta de bani, cine o plateste ? Po-pulimea, binainteles ...
E ca si cand as manca un tort cu 3 etaje, da' as plati o felie ... Nenea asta  " inchiriaza" un avion intreg doar pentru el, insa cand e la plata....el plateste doar un bilet de avion !


In schimb, nenea Harper trateaza platitorii detaxe cu seriozitate, si le ofera privilegiul de ... a-i boteza pisica ! 

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.