Doctor Yourself

Thursday, June 16, 2011

Gizas online

Gizas s-a tehnologizat  http://www.crestinortodox.ro/pomelnice/alege-pomelnic/ro/   : acuma se pot trimite pomelnice, acatiste .... online ! Si popa se angajeaza sa  cante in biserica ce iti doresti tu mai mult si mai mult ...
Acuma, sa vedem : nu mai trebuie sa-l rog pe Gizas sa ma duca in Rai, ca deja sunt de 5 ani .... in Rai, si mi s-a acrit inca din prima zi . Da' as putea sa-i zisa sa ma salveze din Rai, si sa ma parasuteze direct in Costa Rica : incepand de ieri !
   Cum ma gandesc si la altii, o sa trec pe pomelnic pe toti, barbat, ratoni, veverite, catel, purcel. In special purcelu', ca el are cea mai mare nevoie sa-l salveze Gizas, ca aacusi soseste ziua de Ignat ....
Logic mi se pare, ca daca popa s-a tehnologizat, pai sa transmita slujba in direct, online, sa auda si urechea mea de platitor la biserica, cand zice ca Tipila din Canada, cu catelu' si purcelu', alea - alea ... Pai nu ?
Ca tare sunt curioasa cum canta el 500 de nume cu dorintele atasate, intr-un ceas de slujba la biserica. Sa verifice si credinciosu', ca sa stie pe ce a dat banii ....

Da' eu totust cred ca Gizas si-a cumparat Blackberry si popa numai ce-i trimite online lista cu toti pacatosii care revendica ceva !
    Si daca tot s-a tehnologizat Gizas, eu astept cu interes, sa-si faca si cont pe Facebook :  ca sa-i dau " Like " ! !

4 comments:

 1. Tzipi, purtatorul de cuvant al BOR a iesit in media si a precizat ca biserica nu e de acord cu astfel de chestii si le va interzice.

  Asta ca sa fii linistita in situatia in care ai considerat ca iti va fi atinsa credinta si Biserica stramoseasca.

  Daca ai postat ca proasta, asa, doar ca sa te afli in treaba, atunci, PARDON.

  ReplyDelete
 2. Da' ce, toti care vorbim de Gizas, fara a fi credinciosi, vorbim ca prostii ? Ca doar nu o avea biserica si credinciosii monopol pe adevar...
  Biserica s-a simit obligata sa ia atitudine, abia DUPA ce presa scrisa a facut misto de ea .Plus toata blogosfera ...

  ReplyDelete
 3. "biserica nu e de acord cu astfel de chestii si le va interzice."

  Mars la kkt, ipocriti si retarzi! Nu trambitati voi ca tehnologia, deci, implicit, TV-ul si calculatorul sunt lucrarile lu' dracu', da' si-a tras BOR canalul Trinitas, ai? Mars la zeii tai, schizofrenici si paranoici!

  Lucisfera

  ReplyDelete
 4. Mars la zeii tai, schizofrenici si paranoici!
  Lucisfera.....zei nu sunt paranoici si schizofrenici. Oamenii sunt asa! Zeii exista doar in mintea oamenilor! Cam asa sta treaba:
  http://www.dula.tv/blog/wp-content/uploads/2010/03/god-you-are-here.jpg
  T.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.