Doctor Yourself

Monday, June 27, 2011

Garcea

Da, Garcea traieste si in Canada si se conduce dupa lozinca " noi muncim, noi nu gandim" ...
   Legea din Ontario prevede ca cei cu permis de handicapat, au dreptul sa parcheze pe strada, acolo unde in mod normal e interzisa parcarea . Si ce mimunatie vad eu in parzbriz la un nene ?


Ce intelegem noi de aici ? Ca mister Garcea, i-a dat doua amenzi pentru parcare in loc interzis, desi omul avea afisat in geam permisul de handicapat ( coltul albastru, dreapta ). Omul, s-a dus la primarie si a anulat amenzile . Dupa care, a printat legea pe foaia alba, a lipit cotoarele de amenzi ( cele galbene ) pe care scrie "anulat " si in loc de titlu, i-a scris " dedicatie" lui mister Garcea. Ca da, a aflat si cum il cheama : Ali Arsoon ( sau Arjoon ) .
Deci : lui mister Garcea, inainte sa-mi dai amenda, please citeste legea ( afisata, printata in parbriz ). Thank You !

1 comment:

  1. Garcea ca Garcea, da' uite in ce lume minunabila "traim":

    http://endoftheamericandream.com/archives/genetic-modification-gone-wild-10-signs-that-our-world-may-be-destined-to-resemble-a-really-bad-science-fiction-movie

    Lucisfera

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.