Doctor Yourself

Friday, June 17, 2011

Alba Neagra

Azi dimineata la ora 8, ma duc sa fac pe zilierul la " La Varice S.R.L "  http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/la-varice-srl.html   ...  vestea buna e ca au catadixit sa puna sapun si hartie igienica la toaleta ( manageri romani ... ) .
   Si cu cine ma intalnesc fix in intersectie ?  Cu grevistii de la Posta Canada ! Ei ca sa vezi.... nici macar Raiul nu-i mai fericeste pe oameni !Erau imprastiati de-a lungul soselei, aveau si toaleta ecologica instalata pe troutuar ... toate facilitatile pentru o greva ca la carte ...

In schimb, guvernantii de la capitala, se pregatesc sa dea o lege noua, asa.... ah-hoc, pentru a-i forta pe grevisti sa se reintoarca la munca fara alte mofturi si pretentii. Ministrul muncii spune ca propunerea de lege va fi votata saptamana viitoare.
   Ce intelege Tipila de aici ? Ca se reteaza din drepturile sclavului, din ce in ce mai mult : adica ... ciocu' mic si mars la munca ! Cum vine aia sa faci greva si sa vrei bani in plus ? Nu-ti convine, uite colo usa, ca asteapta mii de imigranti proaspat sositi, disperati ca n-au cu ca isi plati chiria !


In Rai e ca la Alba - Nearga : uite marca, nu emarca ... Atunci cand interesele o cer , Raiul e .... pentru toata lumea, toti suntem egali : asta e textul preferat ca sa motiveze de ce interzic prin lege spitalele si clinicile private . Cica toti cetatenii sa aiba dreptul de a avea tratament medical EGAL ( ma jur ca asta-i tara socialista ). Si daca unii si-ar permite tratamentul in clinicile private, pai stai nene, ca nu e corect : unii sa isi permita si altii nu ... Ca urmare, dai in unul, tipa toti : NIMENI sa nu mai aiba dreptul de a se trata in clinicile private, pentru ca ....le interzicem prin lege. Are cineva un deja vu ? Ca eu mai cunosc pe cineva, care in Eopca de Aur interzicea prin lege blugii, video-urile, si tot ce-i mai trasnea prin cap : pentru binele poporului, evident ...
    Eh, da' cand aceleasi interese o cer .... Raiul intra in amnezie cu socialismul, si isi aminteste brusc ca aici e capitalism ! Fapt pentru care ti-o zice pe aia cu ciocu' mic si mars la munca , ca aici e capitalism.
Curat murdar, coane Fanica ! ...

Se vede treaba ca li s-a urcat canadienilor socialismul la cap ( daca zeci de ani in sir, le-ai dat toate motivele sa creada asta... ) si acuma fac greva si cei de la Air Canada :


Si lor , guvernul le pregateste exact acelasi tratament : ciocu' mic si mars la munca ! Ca acusica se voteaza legea care va interzice grevele ...


Celor de la Air Canada, li s-au alaturat si 200 de membri ai Asociatiei Masinistilor si muncitorilor Aerospatiali . Au inceput sa li se alature si postasii grevisti ...

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.