Doctor Yourself

Monday, May 9, 2011

Viata bate filmu'

                                              Din ciclul " viata bate filmul " ... in North America !


Un homeless din SUA, si-a dat drept adresa oficiala ... un tomberon industrial pentru gunoi. Politia l-a arestat pentru ca ... si-a schimbat domiciliul in alt tomberon, si nu i-a anuntat. Trebuia sa-i anunte, pentru ca era monitorizat din cauza de sex ofender :


Si cum pe aici se aplica litera legii, mot a mot, omul ar putea fi condamnat la mai mult de 3 ani inchisoare, pentru ca e a treia oara cand si-a schimbat tomberonul fara sa anunte autoritatile ! Omul sustine ca n-a stiut ca trebuia sa-i anunte, politia sustine ca i-a explicat ...

4 comments:

 1. @Tzipi,
  As rade in hohote, de nu ar fi de plans!
  Saracul bietul homeless! Militianul, tot militian ramane! Ce daca e'n North America!
  Ei sunt universali! Ei muncesc, nu gandesc!
  P.S.: Parerea mea, nu dau cu parul!

  ReplyDelete
 2. Mare porcărie şi-asta cu sex-offender-ii.
  Se fac nişte abuzuri incredibile sub această lege.
  Practic, ca bărbat poţi ajunge pe lista de sex-offenderi pentru simplul fapt că respiri înspre o persoană de sex feminin.

  ReplyDelete
 3. Burcu : militianu' ca miliatianu'...da' de condamnat il condamna judecatorul !

  Lucian : asta cu sex offenders e un jeg de lege, de care abuzeaza o gramada de feministe si tot felul de ciudate, pe aici.

  ReplyDelete
 4. Cel putin acum va avea casa si masa (avantaj el) si adresa fixa. Fata de ce avea de indurat pe strada inchisoarea e sanatoriu.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.