Doctor Yourself

Monday, May 2, 2011

Tara te vrea prost !

Ca avem o Noua Ordine Alimentara, impusa cu de-a sila, asta nu mai e un secret pentru nimeni : avemlegi facute pentru GMO si marile concerne de mancare procesata. Pe aici prin Rai, cand un fermier semneaza ca ca cultiva seminte GMO de la corporatie, e obligat prin contract sa isi distruga toate stocurile de seminte naturale pe care le detine. Si nu oricum, ci in prezenta reprezentantilor companiei, care vin sa vada cu ochii lor ca nu cumva ai dosit vreo samanta ...
    N-am sa povestesc aici despte toxicitatea GMO, ca am facut-o in postarile anterioare .

     Da, avem mancare procesata, nenaturala si livrata de cateva mari concerne care detin zeci de branduri . Si vine Bristol-based study facut pe mii de copii britanici,   http://www.guardian.co.uk/science/2011/feb/07/diet-children-iq?CMP=twt_fd   si are trage concluzia clara ca ...  mancarea procesata tampeste !
   Si anume, ca obiceiurile alimentare la copiii de 3 ani, le modeleaza performantele creierului pentru mai tarziu. O dieta predominanta in mancare procesata la varsta de 3 ani, este direct asociata cu un IQ scazut la varsta de 8 ani jumatate .

The report says that eating habits among three year olds shapes brain performance as they get older.A predominantly processed-food diet at the age of three is directly associated with a lower IQ at the age of eight and a half, according to a Bristol-based study of thousands of British children

In acelasi timp, britanicii ne anunta cum populime arefuza cu incapatanare sa manance mancare naturala http://www.gandul.info/international/cum-incurajeaza-britanicii-mancarea-sanatoasa-8186073
    În ciuda efortului, procentul de persoane care respectă această recomandare a scăzut de la 30% în 2006, la 26% în 2009, ceea ce înseamnă că peste un milion de britanici au renunţat să mănânce sănătos, în ciuda efortului financiar al guvernului.

In acelasi timp, avem pesticidele, care scad ... nivelul IQ-ului !


Si acuma o sa trag concluzia : avem o Noua Ordine Alimentara, care, daca bine ma insel, permite vanzarea alimentelor care .... ne tampesc ! Nu, nu mi-o spuneti pe aia ca guvernele fac reclama la mancare asanatoasa ( sare, zahar si grasimi ) ca e fix frectie la picior de lemn !  Atata timp cat corporatiile dispun de fonduri enorme pentru reclama la mancarea toxica, cate o campanie razleata pentru mancarea sanatoasa inseamna doar bani aruncati in vant ....ca rezultate....zero ( chiar guvernul britanic a recunoscut asta, in linjurile de mai sus ).
  
Deci avem un soi de mimare a grijii pentru ca populimea sa manance sanatos . Eu inteleg ca , in realitate, toate astea sunt permise si incurajate ( companiile care vand mancarea procesata ) pentru ca pur si simplu ... tara te vrea prost ! Si pe tine, si pe plozii tai !
   De ce ? Pai pentru ca pe lumea asta, cele mai mari investitii se fac in intretinerea starii de prostie ... prostia e cea mai profitabila ! Omul neinformat si cu un IQ scazut, e mana cereasca .... numai bun de a fi manipulat, vandut si cumparat ....

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.