Doctor Yourself

Monday, May 30, 2011

Proteste in Spania

Sosira pe email, poze din Madrid, de unde protesteaza tinerii : ca n-au locuri de munca, alimentele se scumpesc, etc. Nenea Celente, care a mai prezis si alte treburi, zice ca din Spania si Egipt o sa inceapa revoltele gloale. Ca din Spania se vor intinde in toata Europa, in anul asta. Vom vedea .... pana atunci ... consemnam. http://www.bloombiz.ro/international/razboi-mondial-pana-in-iarna--analist-american_1491174

27 Mai 2011 / 23:21

Razboi mondial, pana in iarna - Analist american

Gerald Celente, un bine cunoscut analist american, avertizeaza ca revoltele din Iran sau Spania constituie inceputului unui nou razboi mondial.
Protestele deja violente au la baza preturile la alimente, lipsa de locuri de munca si inegalitatea.
Nu este prima oara cand Celente iese cu astfel de previziuni.

In 2010, analistul sustinea ca anul acesta va aduce numeroase rasturnari de regimuri. Pana acum, nu pare a se fi inselat foarte mult, noteaza Business Insider.

"Constanti in astfel de revolutii sunt factorii care le provoaca. Preturile la alimente sunt la niveluri record. Ratele de somaj, la fel. Tinerii cu varste intre 18 si 28 de ani stau cu diploma de studii in buzunar, fara sa isi poata gasi un loc de munca", argumenteaza Gerald Celeste.

Potrivit acestuia, este de ajuns sa ne uitam la ce s-a intamplat in Egipt.

"Venitul mediu era de 10 dolari pe zi. Asta in cel mai bun caz. Populatia stie adevaraul, este desteapta, nu mai este ca in epoca feudala. In epoca neo-feudala, oamenii stiu sa tina scorul".

Potrivit acestuia, ce s-a intamplat in Spania este ingrijorator si nici macar nu s-a dat la stiri.

La conducerea miscarilor de revolta se afla tineri, mai destepti ca niciodata, care stiu cum stau lucrurile.

"Este clar, pentru ei. Cu oricine ar vota, este exact acelasi lucru. E ca si cum ar trebui sa aleaga intre familia mafiota Gambino sau Bananno. Dar ei vor o a treia optiune si sunt pregatiti sa reia de unde au ramas egiptenii, daca este nevoie".

Gerald Celente, care este si fondatorul Institului de Cercetare a Trendurilor, crede ca spaniolii vor iesi in strada nu se vor lasa usor pentru ca atunci cand nu ai nimic de pierdut, iti pierzi cumpatul.

Si acuma, pozele din Madrid :6 comments:

 1. Semne ale Sfarsitului,Tzipi !
  Pacat de noi, oamenii!
  Principalii vinovati!

  ReplyDelete
 2. Nu pot zice ca oamenii sunt inocenti, ci doar bine manipulati. Eu cred ca vinovati sunt in principal cei care conduc lumea, si aia nu sunt din rasa umana.

  ReplyDelete
 3. Pai... sint vinovati ca se lasa manipulati, cam tot acolo se ajunge. In Africa de Nord a fost cu totul altceva. Cei doi "draci principali" (SUA+Israel) au vrut/si vor sa-si faca mendrele pe acolo, de exemplu, sa imparta Egiptul in doua, ca pe vremea lu' tatae (Egiptul de Sus si Egiptul de Jos), drept urmare "clocesc" revolutii si rasturnari de regimuri si fac astfel incit sa para ca sint revolte populare. "Lovilutii", cum s-a intimplat si la noi, in '89; cum s-a intimplat cu fosta Iugoslavie etc.
  Si nu e vorba de nici un sfirsit al lumii, ci de controlul TOTAL asupra ei. Da' religiosii in principal trebuiau speriati cu ceva si atunci au inventat faza cu "sfirsitul".

  Lucisfera

  ReplyDelete
 4. Din cate stiu eu ( din experienta ), credinciosii au alergie la blogul meu. Ma indoiesc ca citeste vreunul ...

  ReplyDelete
 5. Prezenta :))
  Sunt credincioasa si citesc blogul tau. Si inca cu ce pasiune:)
  Oi fi exceptia care intareste regula?:)
  Cat despre ce ai scris, si eu sunt convinsa ca e vorba de manipulare si ca suntem piese de joc ai unor "strategi" extraterestri sau nu, care urmaresc niste interese pe care nici macar nu le putem banui. In orice caz, nu e de bine :(

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.