Doctor Yourself

Friday, May 6, 2011

Prostu' daca nu-i fudul ...

Sunteti prost facut gramada si n-aveti nimic inteligent de spus in public ?
Sunteti grandoman si vreti sa impresionati lumea ? ( prostu' daca nu-i fudul.... )

Nu va ingrijorati ! Acum, propaganda are solutia : ziarul va invata despre ce sa vorbiti , ca sa impresionati lumea ! Ziarul va ofera formula sigura,  va face sa pareti  ... inteligent !
    Nu e nevoie sa faceti nici un efort de gandire : noi gandim pentru dumneavoastra ! Tot ce trebuie sa faceti, este sa inghititi ca pelicanul, ceea ce va servim noi, gata digerat ( din prea multa grija pentru d-voastra ... )


Si acuma, sa vedem care's cele 6 subiecte aducatoare de aplauze ... Eu sunt sigura ca toti prietenii vostri o sa cada pe spate, cu gherutele in sus, cand o sa auda ce chestii super-inteligente discutati.
Una dintre ele fiind ...  moartea sufrageriei !  Da, despre cum nu se mai pastreaza obiceiul de a manca in sugragerie, ca pe vremuri ! Nu-i asa ca va simtiti brusc inteligenti ?


N-ati reusit sa impresionati chiar pe nimeni ? Ceasul rau, pisica 13 ! Incercati cu ceva mai ... intelectual ; despre cum fluctueaza pretul cartilor pe Amazon ! Ca deja, sa discutam despre ce scrie in cartile alea, mi se pare putin cam dificil .... lasa, mai bine discutam doar despre preturi : cat costa legatura de marar la piata, cat costa cartea pe Amazon ...


Un alt subiect deosebit de inteligent e si cartelul drogurilor din Columbia : cum face d-le sa treaca cocaina peste granite ?
Dar de ce sa ne gandim asa departe, si sa nu ne uitam in curtea noastra ? Cum reusesc d-le traficantii de marijuana din Vancouver, sa o exporte in USA  ? Vancouver e recunoscuta ca fiind capitala drogurilor din North America, si ca au marijuana de cea mai buna calitate ...


                                            Sau puteti discuta despre statuia pacii din Turcia.


                         Ori despre faptul ca in Armenia s-a introdus in scoli sahul, ca materie de studiu :


Sau, bineinteles ca puteti discuta despre nunta magica, mireasa minunata, rochia mult laudata ( copie dupa rochia de mireasa a lui grace Kelly ) si care nu se asorta de nici un fel cu basmaua din cap ...


Daca astea's subiecte inteligente, apoi si eu sunt fata mare ! Ideea e ca la fel cum se promoveaza diverstismentul ( cartile de beletristica, filmele artistice, teatrul ) ca fiind ... cultura , tot la fel se promoveaza si informatia fara valoare, ca fiind ... valoare !
    Pe cine mama naibii intereseaza ca ppuradeii invata sah in Armenia ? Sau ca turcii ridica statui ? Lady Gaga mai lipsea din peisaj, si ar fi fost tacamul complet !
Istoria ne-au falsificat-o, in scoli se invata fak-uri pe post de adevaruri absolute, ni se asunde cine suntem, de unde provenim ca specie, in ce scop am fost creati ( ingineriti genetic, ca sa n-avem vorbe cu Mnezo ), ni se ascund informatiile reale . Daca mai scapa cate ceva, sunt catalogate imediat drept " enigme ale Terrei ", sau sunt discreditate si ele si cel care a indraznit sa vorbeasca.
Si in loc sa fim preocupati de informatiile reale, valoroase ( care oricum sunt trecute sub tacere ), propaganda ne canalizeaza catre ... non-valoare.  Tara arde si baba se piaptana.

Am vazut destui oameni inteligenti, dar plafonati la nivelul non-valoare , din cauza ca erau convinsi de sistem, ca asta e tot ce se poate obtine - invata - afla pe lumea asta : "cultura"  ( adica divertismentul ) si ceea ce-i arata la Discovery. Trist.

2 comments:

  1. E suficient sa te uiti doar pe Yahoo News si sa te crucesti. Deci lumea e preocupata acum de rochia surorii lui Kate Middleton, misterul aselenizarii a fost dezlegat, Kelly Osbourne s-a imbracat ca dracu' (ca de obicei adica) + minciunile intoxicante vizavi de Ben Laden, ca asa o vor tine mult si bine, doar au tot interesul. Apropo de Discovery, cu putin inainte de Pasti i-a apucat fervoarea religioasa si sa vezi, nene, documentare despre Gizas, te durea capu'! Da, pe Discovery, care se presupune ca ar trebui sa te faca mai destept...
    Alta parascovenie: am citit in ASUL VERDE (supliment de kkt al ziarului de kkt FORMULA AS, stii), o pagina intreaga dedicata... TRATAMENTULUI CU AGHEASMA. Da. In secolul 21, in Rromanika, in presa scrisa, este abordat un astfel de "subiect". Incredibil, dar foarte adevarat, din pacate. Scuze, uitasem ca, de fapt, sintem in sec. 15, nu 21. Plus alte citeva pagini cu "subecte" al caror scop este spalarea pe creier: daca avortezi, ucizi un suflet nevinovat si toata viata vei avea de suferit, trebuie sa ierti, sa inveti sa taci... Misto, nu?

    Lucisfera

    ReplyDelete
  2. Galben, in afara de frunzarit ziarele, mai citesti si altceva? Tot incerc sa dau de Kant ala pe blogul tau de filosofie si tot nu-l gasesc.

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.