Doctor Yourself

Sunday, May 8, 2011

"Intelepciune" americana !

Din ciclul :  " din intelepciunea americanului .... "


Universitatea South Carolina a testat reactia americanului, in fata aceleiasi mancari nesanatoase, dar etichetata in mod diferit.

Astfel, au botezat pastele fainoase ... " salata " . In alt studiu au botezat dulciurile ... " gustare de fructe " sau " bomboane de fructe "


Oamenilor li s-a oferit " salata zilei speciala "  si ... " paste " . Rezultatul a fost ca " pastele" au fost considerate mai putin sanatoase decat "salata zilei speciala" !
Da, bizonului american, daca ii oferi o macaroana pe care ai scris " salata" devine convins ca mananca ....sanatos ! Nu-l ajuta creieul sa gandeasca singur ca macaroana tot macaroana ramane, oricum ai boteza-o : NU ! El face ce stie el cel mai bine ( gratie dresajului dobandit din scolile lor ) :  urmeaza regulile ! Iar regula spune ca salata e sanatoasa, deci ...  sa nu ne mai miram ca mancarea cea mai toxica de pe planeta, in North America se gaseste . Dar macar scrie "salata" , " organic"  si "helthy food" pe ea !


Acelasi rezultat a fost obtinut si cu bomboanele care nu contineau nici urma de fructe, testate pe 142 de participanti ! 

Bineinteles ca rezultatul studiului a aratat ca fara dubiu, o denumire sanatoasa a produsului, imbunatateste perceptia retardului si il determina sa creasca ... consumul !
In concluzie : de ce sa ne ostenim sa le vindem mancare sanatoasa, cand putem impacheta orice kkt chimic sub denumirea de ... "salata", si retarzii cumpara, convinsi ca e mancare sanatoasa ?
     Prosti , da' ... multi ! Si din cauza lor, suntem fortati si noi, sa mancam GMO ( ca altceva nu exista ), hormoni de crestere, mancare iradiata, pesticide, etc. Pentru ca traim intr-o societate primitiva, in care aia multi detin puterea : prostia e principala problema a omenirii. Story our life...


Pana si autorii studiului, au declarat ca nu-i de mirare ca exista denumiri ambigue pe mancare, gen " veggie chips" in loc de chipsuri de cartofi prajiti ... sau " smoothie", care e de fapt plin de zahar si chimicale.
    Eu zic ca din cauza asta traim intr-o iluzie regizata a la Holywood : Matrix-ul dezinformational al sistemului in care traim . Pentru ca pur si simplu, populimea inghite orice teapa, atat vreme cat e impachetata corespunzator a la Holywood ....

2 comments:

  1. Pai in cazul asta - dupa modelul Coca Cola 0 - cei de la KFC sau Mc'Donalds pot lansa hamburgerii 0 sau cartofii prajiti smoothie. :))

    ReplyDelete
  2. Citesc si ma minunez, frate...

    Lucisfera

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.