Doctor Yourself

Friday, May 20, 2011

E.B.A. de Canada

Credeati ca numai Romania are o E.B.A ?  Ei bine, vestea proasta este ca ea nu e unicat : avem si noi in Rai, un exemplar !

La proaspetele alegeri, MP ( membru in Parlament ) -ul ales al partidului NDP, din Quebec, e o fatuca de 27 de ani, care sustine ca are o diploma obtinuta la Colegiul St. Lawrence


 Atata doarca stafful de la Lawrence College, sustine ca nu exista nici o diploma eliberata de ei, pe numele femeii proaspat M.P.


 Mai mult decat atat, fatuca a fost asitent de manager intr-un bar din campusul universitatii Otawa .


De asemenea, in timpul alegerilor, candidatii au acuzat-o ca a falsificat ceva semnaturi, pentru a putea fi nominalizata ca si candidat , insa election Canada a zis ca nu sunt probe :


Fatuca a mai fost acuzata ca a plecat in vacanta la Las Vegas .... fix in plina campanie electorala ! si mai ales, a fost criticata ca vorbeste prost franceza. Va suna cunoscut ?

4 comments:

 1. Cea din Rai e mai buna. A obtinut 'succesurile' fara sa-i sufle tatuca din spate. Nu ca asta ar fi influentat cumva ascensiunea, nu!

  Vezi? Putem spune ca traim toti in Rai, ca-i la fel.

  ReplyDelete
 2. Nu i-a stat tatuca in spate, insa chiar crezi ca n-a avut spate ?

  ReplyDelete
 3. :)) Voiam sa scriu 'tatuca altcuiva i-a suflat din spate'.
  Sigur ca da, altfel cum? La ciolan intotdeauna e bataie, n-ai cum iesi victorios la 27 de ani si numai asa ...'simpluta'.

  ReplyDelete
 4. N-are cum sa iese asa simpluta. E femeie ! Daca nu suge cateva tromboane nu capata nimic.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.