Doctor Yourself

Tuesday, May 3, 2011

Ca nuca in perete

Legislatie din Rai : dentistii n-au voie sa aiba ca pacienti pe sotiile, iubitele lor ! De ce ? Pentru ca e ... sex abuz !
Da : daca sotul dentist va plombeaza dintii .... va abuzeaza sexual !  Unde dai, si unde crapa ...


                                                Da, exact asa zice legea in Ontario ... 


Un nene dentist a mers pe burta si a inclus-o si pe sotia lui intre pacienti. Mi se pare logic, ca doar cel mai sigur esti pe cee ace lucrezi cu mana ta de profesionist : plus ca nu trebuie sa-ti faci obligatii pe la colegi. E stupid, sa fii doctor, dar sa nu-ti poti trata familia. Ca nu-i operatie de mare risc, ca sa trebuiasca sa stai deoparte : e doar o amarata de plomba ...
    Anul trecut, l-au depistat, si i-au pus in vedere, ca daca va continua sa-i trateze dintii sotiei, o sa fie gasit vinovat de abuz sexual ( ce-o avea dintii, cu abuzul sexual ? ) si trebuie sa-i suspende licenta pentru 5 ani. 
   

Care-i legatura ? Pai legea spune ca doctorul nu poate avea sex cu pacientii sai. Iar ei aplica litera legii, mot a mot ; ca asa sunt dresati sa urmeze regulile si sa nu gandeasca.
   E ok ca doctorul nu poate avea sex cu pacientii , dar nu se poate pune problema ca a facut abuz de pozitia sa ( ca doctor ), ca sa-si convinga nevasta sa faca sex cu el. Sa fim seriosi .


Exista si altii mai putin norocosi, care au patit-o .Un nene chiropractor si-a tratat prietena, si si-a pierdut licenta de practica. Pe motiv de abuz sexual, desigur ...


Si acuma vine problema reala ; in unele comunitati exista doar un singur dentist. Ce ar trebui sa faca sotia lui ? Sa conduca sute de kilometri , pana gaseste urmatorul dentist ?  Cat de stupid este, sa nu ti se dea voie sa-ti tratezi sotia ? In Rai, totul e posibil ...

3 comments:

 1. Stau si ma minunez de cinci minute. E halucinanta treaba!

  ReplyDelete
 2. Frate, da' nu-i adevarat! Chiar ca iti pica... dantura la faze d-astea!

  Lucisfera

  ReplyDelete
 3. Multe sunt halucinante in Rai ...
  E plin cu ... halucinatii ( mai sunt si altele ) ...

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.