Doctor Yourself

Tuesday, April 12, 2011

We want "Love "


 Zice presa ca s-au adunat zanatecii in fata la Facebook, datorita unei campanii incepute de Virgin Mobile, sa cante si sa fluture bannere, cum ca ei vor in loc de butonul " Like" ...buton de "Love" ! Cat de stupida poate fi cererea ?


Daca ma uit bine la poza aia, constat ca sunt extrem de putini love- plangareti acolo. Fapt pentru care, au fost pozati de aproape, ca sa para ... multi ! Eu as fi vrut totusi o poza de ansamblu a multimii , ca sa ne lamurim cu ce avem de-a face. De ce oare nu o avem ?
   Daca ma gandesc mai departe, la cat de putini sunt, si s-au gasit sa protesteze fix la pranz ( in pauza de lunch ? ), arata foarte bine, ca si cand astia ar fi exact angajatii de la firma initiatoare a circului. speculez, desigur, ca dovezi n-am, insa preaaaa sunt cusute cu ata alba lucrurile.


Ma gandesc mai departe : daca eu as fi proprietarul unei firme de telefonie mobila, de ce m-ar freca grija ca Facebook nu are buton de Like ? Deloc, evident ...
    Dar de ce as face meeting cu angajatii mei, in pauza de masa, in fata la Facebook, sa cerem butonul de " Like" ? Pai de exemplu, daca as vrea nitica publicitate gratuita pentru firma mea : e circ, deci presa va prelua stirea pe toate canalele, nu ? Cat de inevitabil este sa nu fie pomenit numele firmei care a initiat circul ?

Si acuma, partea cea mai ciudata : circul asta chiar si-a gasit sustinatori, printre oamenii de pe strada, care au aplaudat impreuna cu demonstrantii ! Ce s-a intamplat ? Pai .... intrusii au fost escortati in afara, de catre politie ! Ciudat, nu-i asa ? Pentru care infractiune ? Nu stim, ziarul nu ne povesteste.
Stim doar ( rezulta din articol ), ca firma de telefonie mobila si-a tras protest in strada, in ....circuit inchis !

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.