Doctor Yourself

Sunday, April 10, 2011

Hidden love !

Va mai amintiti de matrimonialele indiene ?  http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/03/matrimoniale.html
Asta-i partea a doua ...

Tabuurile din Pakistan sunt in pericol ! Traditia e amenintata cu disparitia, parintii isi pierd autoritatea asupra casatoriilor copiilor, haosul e pe cale sa se instaureze. Apocalipsa strike back !
Cine e vinovat ? Telefonul mobil, of corse ! Care e cel mai ieftin din lume .....fix in Pakistan ! As putea sa ma jur ca dracu' si-a bagat coada in treaba asta !

   Un telefon mobil poate fi cumparat cu mai putin de 10 $, iar intre miezul noptii si 7 dimineata, apelurile costa cativa centi pe ora ....


Intr-o societate in care segregatia pe sexe este norma general acceptata, telefonul mobil e echivalent cu eliberarea  tinerilor din stupiditatea traditiei. Ca doar nu's chiar atat de spalati pe creier incat sa nu-si doreasca sa socialileze cu sexul opus ( ca doar n-au ocazia sa o faca in alta parte ), mai ales ca la varsta respectiva, urla hormonii in ei.
    Societatea in care s-au nascut, e atatde imbecila incat le interzice lucrurile de bun simt, cum ar fi sa vorbeasca cu sexul opus si sa stabileasca relatii, chiar si de prietenie ?  Si din lipsa de comunicare cu sexul opus, casatoriile aranjate de parinti devin necesitate si norma general acceptata ( de musai ca de voie buna ).
    Ei bine, acum tinerii au ocazia sa se prefaca in public ca urmeaza traditia imbecila cu tabuurile ei, iar noaptea, cu capul bagat sub perna, pot vorbi si rade in voie cu tinerii de sex opus, datorita .... telefonului !


Vai, vai, e adevarata tragedie ! Tinerii pot detine pe ascuns un telefon mobil, iar adultii isi pot trimite SMS-uri ! Se alege praful de casatoriile aranjate. Mai mult decat atat, tinerii sunt in pericol sa se indragoasteasca si sa ceara parintilor sa fie lasati sa se casatoreasca cu cine vor ei, si nu cu cine vor parintii ! Asta-i lovitura sub centura data autoritatii aberante a parintilor ! Ca nu-i asa, parintii trebuie sa controleze viata copiilor, ca stiu ei mai bine ce si cum ...
    Nici adultii casatoriti nu sunt scutiti de pericol : acuma, ei joaca jocuri pe telefon, in loc sa se roage la Allah ! Telefonia asta incet incet, devine dusmanul personal al religiei !

Si mai dramatic decat atat, este ca acum tinerii pot trece peste vointa parintilor si sa se intalneasca cu tinerii de sex opus , in pofida interdictiei parintesti !

3 comments:

 1. @Tzipi,
  Sa-ti mai spun o data ca ai un Blog interesant?
  O spun, merita!

  ReplyDelete
 2. Multumiri ! Viata in Rai, fie ca oricat de mizerabila, da' nu as putea spune ca-i plictisitoare ... Vorba lui Mircea Badea : Traim in Rai, si asta ne ocupa tot timpul ...

  ReplyDelete
 3. Pai da ca retardatii nu sunt decat in Rai. Iei nu egzista in Romania sau in freo tara din vestul Ieuropean si nici nu mai vorbim de Costa Rica. Acolo ieste cream de la cream, inteligenta cenusie. Retarzii sunt doar in Canada asa ca nu veniti colea ca stricati socoteala. Ma intreb cum de mai poate unii sa reziste de freo 5 anisori de zile printre atatia retardati si zombie.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.