Doctor Yourself

Sunday, April 24, 2011

Dus cu zmeu' !

Intrebare : Ce fac canadienii la 4 C si vant de te ia de pe picioare ?
Raspuns : se dau cu zmeu ' ...


10 comments:

 1. Ai schimbat "vorba" si ne-ai lasat nerezolvati. Cum ramane cu Pastele evreilor care au fugit din Egipt si Pastele crestinilor care n-au fugit din Egipt ?

  In alta ordine de idei, atunci cand observam si amendam "aberatiile" pe care le scrii se cheama ca "te injuram" ?

  ReplyDelete
 2. Anonim : atunci cand apari pe aici cu atacuri la persoana, ti le sterg. N-ai decat sa chitai cat vrei tu.
  De discutat, n-avem ce discuta amandoi.

  ReplyDelete
 3. Ce atacuri la persoana ?! Cum ramane cu Pastele si fuga din Egipt ? N-am inteles mare lucru din ce explici tu . Mai mult le umpli de sange si apoi le lasi asa.

  Atributul CRE(S)TINOPAT cu care ii califici tu pe multi dintre cei pe care-i cunosti sau care iti citesc blogul ti se pare a fi un fapt de civilizatie, respect, educatie din partea ta ? Sau e un fel de atac la persoanele lor ?

  "De discutat, n-avem ce discuta amandoi."

  Cum adica "n-avem ce discuta" ? Nu vezi cate lucruri trebuie lamurite ?

  ReplyDelete
 4. Anonim : n-am ce discuta cu o persoana care a venit cu injuraturi si atacuri lapersoana.
  Cat despre faptul ca nu intelegi ce scriu eu : poate ca scriu pentru alt fel de oameni. Poate ca ar trebui sa citesti odata Biblia aia, ca sa intelegi si tu despre ce vorbim.

  ReplyDelete
 5. "Anonim : n-am ce discuta cu o persoana care a venit cu injuraturi si atacuri lapersoana"

  NU TE-AM INJURAT. E a 4-a oara cand iti spun.


  "Poate ca ar trebui sa citesti odata Biblia aia, ca sa intelegi si tu despre ce vorbim."

  Am citit-o !

  Ceea ce ti se pare tie a fi un "atac la persoana" e mai curand conversatia dintre mine si "volumul" tau de cultura generala.

  Nu te-am injurat ! A 5-a oara.

  ReplyDelete
 6. @ Anonim

  Nu-ti mai bate capul - este inutil. Dupa parerea doamnei (cu gandire critica) nu este nici o problema sa jignesti lumea, indiferent de subiect, fie el viata de zi cu zi, religie, alegerea de a avea copii, atata timp cat parerile /concluziile tale nu sunt in concordanta cu ale ei, etc. Si de fapt cuvintele folosite nu sunt 'jigniri', ci simple 'rautati'. Asta findca ea STIE.

  Ca fapt divers, si culmea ironiei, cand vine vorba de religie, in acceptia doamnei atat credinciosii cat si ateii (ca subsemnatul) sunt cretini. De ce? Fiindca de fapt adevarul este cu totul altul. Te las pe tine sa il descoperi. Daca ai nevoie de clues, cere si ti se vor da.

  ReplyDelete
 7. Jignirile : a face copii in societatea in care traim, este un act de egoism si iresponsabilitate. Plus multe altele. Daca cineva se simte jignit, se supara ca vacarul pe sat : atata timp cat nu are argumente contrarii care sa stea in picioare.

  N-am cum si nici nu intentionez sa-mi puna manusi de catifea, ca sa ocolesc sensibilitatile, prejudecatile, lipsa de informatie a fiecaruia.
  Tot ceea ce am postat pe blog, am argumentat cu dovezi, explicatii care stau in picioare : cine nu suporta realitatea, n-are decat sa nu mai intre la mine pe blog. Exista mii de bloguri, care va prezinta viata in roz, inimoare, floricele, aplaudaci, bla-bla.

  ReplyDelete
 8. Bine dar atunci cand un cetatean iti remarca prostia si nivelul intelectual redus asta IN NICIUN CAZ nu inseamna injuratura.
  De ce sa mergem pe alte mii de bloguri cand tu oferi un megaspectacol de retard zilnic ?!

  Aici gasim un adevarat regal de tembelisme. Ne placi ! Nu te parasim.

  ReplyDelete
 9. @ Tzipi

  Nu stiu daca ti-ai dat seama pana acum, dar aproape tot ce fac oamenii este din motive egoiste. Pana si cel mai altruist (de exemplu cei care se sacrifica intr-un mod mai mult sau mai putin extrem) act este bazat pe egoism. Asadar nu vad de ce a avea/sau nu copii ar diferi in vreun fel si trebuie etichetat iresponsabilitate.

  Si ca un fapt divers, alegerea de a avea copii intr-o societate moderana, contemporana a devenit un act de un egoism substantial redus, cand e sa analizezi actul in sine de-a lungul timpului (spun asta fiindca tu nu ai afirmat cum ca actul in sine este “este un act de egoism si iresponsabilitate” in general, ci te-ai referit la a face copii IN SOCIETATEA IN CARE TRAIM).

  Incepand cu anii ‘20, valoarea economica a copiilor a scazut continuu. De aici si paradoxul tarilor sarace unde desi locuitorii abia au dupa ce bea apa, toarna copii la greu. Daca imi aduc eu bine aminte, dupa 5-6 ani, un copil din tarile sarace si f. sarace devine productiv, adica produce mai mult decat consuma, si ajuta familia (de la caratul cubului de gheata de la km departare, la adunatul de crengi, radacini sau gasit ceva de mancare). De cand cu legile de ‘child labour’ din tarile ‘dezvoltate’, s-a cam dus productivitatea copiilor pe aici – nu tu munca la ferma, nu tu lucrat in fabrica sau mina... Etc. Asa ca majoritatea parintilor atribuie valori afective copiilor. Si totusi, uite ca un numar mare de oameni aleg sa aiba copii, desi ei devin din ce in ce mai costisitori (in medie cam $190.000 pana la 18 ani). O fi din vina genelor is hormonilor???? N-om fi ‘programatati’ asa (wink, wink)? Imi cer scuze, dar nu am luat in considerare perceptele religioase ca motiv de a avea copii (pentru unii e un motiv foarte bun, dar statistic vorbind, este nereprezentativ). In concluzie,

  Presupun ca ai fost presata – mai mult sau mai putin - de cunoscuti sa te aliniezi normalului si sa faci si tu copii. Inteleg cum este, foarte bine chiar. Nu toata lumea e in stare sa inteleaga si sa accepte alegerile atora. Multi nu au maturitatea intelectuala de a vedea alegerile altora ca ceea ce sunt... Alte alegeri, pur si simplu. Majoritate a oamenilor au nevoie de ‘reinforcement’ cum ca alegera lor e cea corecta, si cel mai simplu mod de a-si valida alegera e de a se uita imprejur si a vedea ca si ceilalti au facut la fel. Sau, altii, aleg sa ii considera pe cei care nu fac aceleasi alegeri ca fiind inferiori sau prosti. Nu-i asa?

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.