Doctor Yourself

Tuesday, March 8, 2011

Screening

Cineva e curios nevoie mare ... care-i starea de sanatate a populatiei . De ce oare ?
Fapt pentru care, au pornit mare campanie mare, prin care sa convinga populatia sa ia parte la studiul respectiv. Au infiintat un sait, in care te inscrii, raspunzi la o gramada de intrebari despre obiceiurile alimentare, si mai ales de cat timp esti in Rai . Se stie doar ca populatia care se muta dintr-o zona in alta, preia reiscurile de sanatate ale populatiei din zona in care se muta ( prin preluarea obiceiurilor alimentare , si ...relevant in cazul nostru prin preluarea calitatii alimentelor ).
    Studiul respectiv ne mai indeamna sa acceptam sa ne facem analizele gratuit la sange, si datele sa fie prelucrate in acest studiu. Asta e si mai interesant ... Adica, eu le dau sangele meu, si ei fac ce analize vor pe el ( ca eu n-am controlul ) , iar eu voi fi instiintata ca mi-au urmarit colesterolul....Nice !

Bun. Si acuma, ca sa avem un screening cat mai exact al stariii de sanatate al populatiei, avem nevoie de reclama la maximum : in statiile de metrou ...

Si apoi in statiile de autobuze ( ca nu carecumva sa scape vreun cetatean neinstiintat ) ...Simultan, au inceput campania si in ziare : de data asta, separat, pentru fiecare boala in parte. Ceea ce e si mai interesant pentru mine, pentru ca disting doua ramuri :
1 -- luam 2 milioane oameni la gramada, bolnavi, sanatosi, si vedem care e situatia bolilor si starea de sanatate.
2 -- luam pacentii pe bolile care ne intereseaza, si  le facem un screening ... vedem ce si cum ...
   Sunt o gramada de anunturi in ziare pentru bolile respective, insa am pozat doar cateva.


Da, importul de imigranti cu sange proaspat si gene nealterate de GMO, e o solutie inteligenta si eficienta, ca sa previn ca populatia  ( nascuta crescuta in Rai si hranita de generatii cu GMO ) sa devina mutanta ( ca matzele si cainii aia care i-am pozat asta vara, de v-ati minunat ) .
   E o infuzie nesperata de sange curat ... ca populatia se hibrideaza cu noii veniti ... Daca as vrea sa atenuez efectele mancarii GMO pe populatie, asa as face .... as importa imigranti. Dupa care, din cand in cand, as face un screening de proportii, sa vad cum sta populatia cu sanatatea , cat de degenerata e din punct de vedere genetic : trebuie sa crestem numarul de importanti ori ba ?
   Desigur, e doar o speculatie stil G. Orwell , care n-are nici o legatura cu realitatea din Rai ...  GMO e safe ....manacti linistiti, FDA-ul vegheaza pentru voi ... In Rai nimeni nu face teste d'astea imaginate de mine...

Pentru cei interesati, am pus aici "Studiul China" in limba romana : prima parte, e importanta pentru cei care vor sa inteleaga legatura nutritie-boala, miturile proteinelor animale. Sfarsitul cartii e important pentru  cei care nu inteleg cum si de ce nu le spune nimeni importanta nutritiei. Si mai ales, de ce n-au auzit ca proteina animala e bad ....   http://www.scribd.com/doc/46904974/Studiul-China

2 comments:

 1. Studiul China e un must read pentru orice om sanatos la minte ! Din pacate cartea nu e suficient mediatizata!
  Am descoperit blogul tau de curand si nu ma mai pot dezlipi de el!
  Succes in continuare!

  ReplyDelete
 2. Bine ai venit !
  Studiul China e baza ( cred eu ) : e ca alfabetul ... Da' informatiile importante vin dupa ce inveti sa citesti ...

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.