Doctor Yourself

Sunday, March 13, 2011

Maestrul plosnitelor !

                                    Healt Canada ne da warning : plosnitele revin !


Si nu revin oricum, ci  ... peste tot ! De la adaposturile pentru oamenii strazii, la hotelurile de 5 stele ! Dar, Health Canada ne linisteste : aparitia plosnitelor nu e semn ca nu e curatenie in locatiile respective. M-am linistit....

Statistica e sumbra : orasele cu infestatie masiva de plosnite sunt ( ia ghiciti ! ) .... toronto, montreal si Vancouver ! Exact : acel Vancouver clasat pe locul 1 in topul celor mai bune orase in care sa traiesti. Da' se pare ca si plosnitelor le place sa traiasca bine....cel mai bine din lume !
   Nici cu Torontestiul nu mi-e rusine : statistica spune ca numarul cazurilor de infestatie, a crescut cu ....1.000 % , comparativ cu ultimii 5 ani ! !  Wlecome to Canada !


Problema e atat de catastrofala, incat a aparut si ... Maestrul Plosnitelor ! Care maestru, a scris si o carte despre cum sa exterminam plosnitele " The Bed - Bug Book - The complete guid to prevention and extermination "  . El spune ca mai mult de jumatate din cazurile in care este chemat, sunt cazuri de plosnite .


Funny things : miturile despre plosnite ! cica, astia sunt convinsi ca e prea frig pentru plosnite, ca sa traiasca in Canada ! Asa cred si eu : asta e motivul pentru care traiesc in paturile canadienilor .... ca acolo e cald !

2 comments:

  1. OMG! Asta ar fi un cosmar pentru mine. Cum sa imparti patul cu plosnite?! ORIBIL!

    ReplyDelete
  2. Ehee....
    Si o veste buna, dincolo de atatea rele!
    Reuters CANADA, dixit: Lost city of Atlantis, swamped by tsunami, may be found. Platon avea dreptate. ATLANTIDA a existat! Top News. Finding Atlantis? Stirea poate fi citita si pe Romania megalitica!

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.