Doctor Yourself

Saturday, March 12, 2011

Buget surpriza

S-a anuntat bugetul pe 2012 si ... surprize, surprize ! Cine sunt principalii looseri carora li s-a taiat la greu din fonduri ? Pai cultura ( tara te vrea prost ), mediul ( tara te vrea "green" ) si agentiile de dezvoltare regionala ( saraci suntem deja ) .

Insa cel mai tragic a fost pusa la colt dezvoltarea reguinala : agentiile de dezvoltare econonmica au pierdut mai mult de jumatate din fonduri ( 57 % ) ! Exact : ce sa dezvoltam, cand baza economiei ( conform cartii de cetatenie ), sta in vanzarea de .... servicii ! Cui ? Let's guess ...


Cine au tras lozul castigator al bugetului ? Va mai amintiti anul trecut http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/serve-and-protect.html   de G 20 in care politia s-a facut extrem de utila, atat de utila, incat s-au ridicat o seama de intrebari ? De ziceam ca viitorul o sa ne demonstreze cui i-a folosit circul de la G 20 ....
   Ei bine, lozul castigator l-a tras ... politia, securitatea publica si prizonierii ! Desigur, e doar o coincidenta.


Eu acuma, sunt confuza : dupa cum bine stim, doar un stat politienesc sau un stat totalitar investeste grosul banilor in intarire asecuritatii, politie, prizonieri, inchisori, etc. Dar Raiul este una din cele mai minunate democratii de pe planeta, deci nu ne incadram.
  Si atunci, ce rost are aceasta intarire de forte ? Se asteapta ceva evenimente interesante ? Se vor a fi preventivi... de ce ?

Ca veni vorba de G 20, avem o declaratie extrem de interesanta a reprezentantilor guvernului, referitor la cererea publicului de a li se raspunde la intrebari, referitoare la comportamentul guvernului, cu privire la G 20 .
Care guvern spune textual ca " guvernul prefera sa nu risipeasca banii platitorilor de taxe, pentru a se auto-investiga. In plus, suntem ocupati sa ne pregatim pentru alegeri "
   Pe la noi prin Romania, i se spune cinstit " a pune batista pe tambal " . Prin Rai, i se spune elegant, "a nu risipi banii publici " ....

5 comments:

 1. Condoleante de pe acum :P. Se pare ca puscariasii sunt cei care vor dezvolta Canada, altfel nu li s-ar acorda atata importanta :))

  ReplyDelete
 2. http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1365696/How-brave-13-year-old-stood-Appeal-Court-judges-said-hated-living-Canada-father.html

  LOL, nici ei nu i-a placut in Canada, si sint sigura ca nu era vorba doar de clima si de faptul ca era departe de mama si prietenii ei...

  Lucisfera

  ReplyDelete
 3. Nu stiu cit o fi de adevarata asta, avind in vedere halu' in care e America de Nord...

  http://www.activistpost.com/2011/03/maine-town-becomes-first-to-declare.html

  Lucisfera

  ReplyDelete
 4. Eu am tot zis pe blog ca e absolut necesar sa fii retard, ca sa-ti placa in North America...

  ReplyDelete
 5. Dar milogii de rumani care au emigrat in canada si au devenit cetateni canadieni n-ar putea pleca in spania sau italia sa culeaga capsuni sau sa ingijeasca batrani si banii castigati sa-i trimita "acasa" in canada si sa sprijine astfel tara de adoptie care totusi a asimilat astfel de ratati ?
  E o idee tare buna !

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.