Doctor Yourself

Monday, February 7, 2011

Sugestie

Presa ne informeaza cum Papa nu mai are dreptul sa-si doneze organele, pentru ca ... sunt mult prea sfinte pentru muritorii de rand. Mda, nu cumva sa tuseasca muritorii astia, cand se pricopsesc cu atata " sfintenie"  .... http://www.libertatea.ro/stire/organele-papei-sunt-prea-sfinte-pentru-a-fi-donate-muritorilor-de-rand-321370.html
"Potrivit secretarului său, monseniorul Georg Gaenswein, odată ce a crescut în rang şi a fost ales Papă, Benedict al VXI-lea nu mai poate să îşi doneze organele unor muritori de rând, deoarece sunt prea sfinte."

Si tot  Papa, vine si drege busuiocul, indemnand lumea sa-si doneze organele nesfinte : "E un act de bunătate, de iubire şi generozitate."

Nah, pai eu am o sugestie pentru Papa : daca tot e asa de bun, de generos si iubitor, ar putea compensa faptul ca nu-si poate dona organele sfinte, prin donarea .... bibliotecii de la Vatican. Aia tinuta sub cheie, ca nu cumva sa afle prostimea adevarul despre cine suntem !
   Zau daca nu, publicarea bibliotecii, ar compensa si sutele de ani de obscuritate in care ne-a aruncat tot religia !

5 comments:

 1. Sa ma sparg de ris, nu alta! Pai io zic ca face bine ca nu le doneaza, nu de alta, dar imagineaza-ti citi s-ar imbolnavi, la propriu si la figurat...

  Lucisfera

  ReplyDelete
 2. Asta-i societatea retarda in care traim : mai rau ca bancurile cu prosti !
  Trist este ca toate presa "libera" a dat din coada si a transmis mai departe magareata, fara sa faca nici macar un comentariu de bun simt.

  ReplyDelete
 3. Anonimu' cu oferta

  Horror....Uniunea Sovietica..

  http://www.youtube.com/watch?v=gOups0dfdwM&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=EtLGuOQemnQ&feature=related

  ReplyDelete
 4. Da, asta era legea despre care ziceam ca interzice gradinaritul si sa salvezi seminte in USA.

  ReplyDelete
 5. Isi doneaza organele pentru ce mai exact?? Data varsta pe care o are nu stiu la ce ar mai folosi! Doamne cati tembeli!

  Padme

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.