Doctor Yourself

Tuesday, February 15, 2011

Stapanul meu e idiot !

Din ciclul : stapanul meu e idiot ....  No comment de data asta !Sunt nervos, normal ca sunt nervos ! Ce, voi n-ati fi ... daca ati fi in locul meu ?

5 comments:

 1. Hai ca e simpatic. Trebuia sa se imbrace si stapanul in rosu, sa se asorteze cu catelul :)).

  ReplyDelete
 2. Stapanul meu e idiot :)))))))))))))))
  De unde iti vin, mai? Eu am inceput sa rad din momentul in care am citit titlul:)
  Amaratul de catel...
  Da sa vezi cum e cand vezi cate un copil pe strada imbracat la fel de "inteligent"... nici nu stii ce sa faci, sa razi sau sa plangi...

  ReplyDelete
 3. Digodana : de plozi nu mi-e mila. Mie de animalute mi se rupe sufletul.

  ReplyDelete
 4. Ti se face pana la urma mila si de plozi dupa ce ai si tu unul pe langa tine. Cand mori de cald si iti imbraci si copilul subtirel si mai vezi cate un cosmonaut de copil nici nu stii ce reactie sa ai. Si se mai mira parintii ca copii se smiorcaie si sunt agitati. Pai cum sa fie altfel cu atatea haine pe ei?

  sabina

  ReplyDelete
 5. Mie imi este mila de plozi chiar daca nu ii am si nu-i voi avea niciodata ( nu-i doresc ). Parintii sunt iresponsabili in marea lor majoritate .... se vede cu ochiul liber ...

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.