Doctor Yourself

Tuesday, February 1, 2011

Sefii din Rai

Da, stim deja cum toti aplaudacii s-au dat in stamba pe Cantarea Candei, despre cum sunt ei respectati de catre sefi si colegi cand dau cu mopul la job, cum sunt ei apreciati ca pun marfa pe rafturile supermarketurilor, iar managerii sunt de o corectitudine exemplara. Ca numai in Rai se intampla sa fii apreciat la locul de munca, pretuit si avansat pe masura capacitatilor tale si a cat de bun esti in meserie ( cand dai cu mopul ? ).

Acuma, sa vedem ce spun angajatii din Rai ( aia care nu's romani aplaudaci ), despre managerii lor si cat de apreciati se simt la locul de munca : cica isi urasc sefii ! !


Un survey al Human Resources Professionals Association Members, ne arata cum 3 sferturi din personalul de la resurse umane, afirma ca sefii din Canada sunt o uriasa problema , si sunt numiti "sefii Iadului "

Mai mult de jumatate din cei care au raspuns la survey, afirma ca CEL PUTIN o data / luna, au avut discutii cu managerii, despre comportamentul acestora la locul de munca.


Si acum, sa vedem care sunt problemele sefilor din Iad : pardon, a celor din Rai !
-- comentarii nepotrivite la adresa angajatilor. De regula, comentarii rasiste ( putin mai mult de 73 % din manageri )
-- 70 % fac favoritisme
-- 62 % dau dovada de lipsa de respect
-- 57 % intimideaza sau jignesc
-- aia cu 63 % care " unwiligness to foloow due process " nu stoiu ce inseamna. Poate imi ziceti voi.

2 comments:

  1. Parerea mea e ca sefii sunt la fel de prietenosi in toate colturile lumii. Oricum, interesant studiul ziarelor.

    ReplyDelete
  2. Si parerea mea e tot asta, insa prin Rai se clameaza cu totul altceva . Realitatea vine si infirma...

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.