Doctor Yourself

Wednesday, February 16, 2011

Scandal la primarie !


OCAP ( Coalitia impotriva saraciei ) ca sa protesteze impotriva taierilor de buget . Si sa ceara schimbari in politica locuintelor sociale si suplimentarea paturilor pentru saraci, in adaposturi. Acuma, stim cu totii, ca pentru a primi o locuinta sociala, se asteapta ani si ani in sir. Cunosc o persoana , mama singura cu copil handicapat, care asteapta de 3 ani o locuinta sociala, desi a fost inscrisa pe lista de urgente ( mama singura, plod handicapat ).
   Presedintele OCAP s-a urcat pe o masa si a cerut rezolvarea problemelor si nu taieri de buget.


Iar primarul nou ales, i-a strigat cu tupeu.... sa-si ia un job ! De parca joburile ar fi pe toate gardurile, si oamenii refuza sa munceasca ... D-l primar "uita" ca si pentru un job de necalificat in fabrica, se trimit in jur de 400 de CV-uri, pana sa te bage cineva in seama. Si nu-i sigur ca te va si angaja ... Deci : luati-va un job, descurcati-va singuri, si platiti TAXE .... in loc sa cereti ( din taxele voastre platite deja ), rezolvarea problemelor comunitatii !
   Exact : noi muncim, noi nu gandim !

Se pare ca de data asta, canadienii au gandit, din moment ce multimea l-a gratulat pe primar cu " f...in cowards" ... " run, bitch, run" si alte alinturi ...

5 comments:

 1. Of, dar e atat de simplu, barbatul caruia i s-a dat sfatul sa isi gaseasca un job putea sa spuna "domnule primar vreau jobul dumneavoastra" :))

  ReplyDelete
 2. Multumesc,Tzipi!
  Azi sunt fericit! Azi m-ai luminat!
  Mereu, de ceva ani, mai ales in ultimii, ma intrebam: de ce politicienii romani, la cel mai inalt nivel, ne indeamna sa "luam job-uri", cand se vede cu ochiul liber un somaj ... de somaj! Mereu imi raspundeam: cat de idioti pot fi!
  Azi, sunt fericit! Nu sunt/em singurii!
  Lumea este mica ...! Gradina ... mare!

  ReplyDelete
 3. Gerhald : Ha - Ha, ce haios ! Pacat ca, canadienii n-au prezenta de spirit !

  Admin : nu, nu sunteti singuri ! Peste tot, politicienii sunt la fel !

  ReplyDelete
 4. Daca si Justin Bieber a spus intr-un interviu recent ca sistemul de sanatate canadian e la pamint, atunci ce sa mai vorbim?! M-am distrat teribil cind, citiva canadieni de pe site-ul respectiv, i-au dat dreptate lui Bieber si au spus, printre altele, ca pina prinzi o programare pt. o operatie, poti muri linistit intre timp.

  Lucisfera

  ReplyDelete
 5. Dar canadienii recunosc pe fata ca e un dezastru in sistemul sanitar. Urla ziarele pe aici, pe subiect. Numai romanasii refuza cu indaratnicie sa recunoasca asta ( ca multe altele, dealtfel ).

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.