Doctor Yourself

Monday, February 21, 2011

Nenea Menci ...

Din ciclul : sa radem cu doctor Menci ...
Marturisesc spasit ca nu inteleg de ce toata presa se inchina ca la Zeus, in fata indicatiilor dr. Menci. Ceea ce promoveaza omul, nici macar nu se poate numi "nutritie", ci e un soi de :evitati mancarea procesata industial si ... atat. Ca de nutritie sa se ocupe altii ... Si am intrat pe saitul lui, sa vad mai multe http://www.doctormenci.ro/

Intai am studiat presa, ca sa gasesc ce mananca nenea Menci, si m-am ingrozit http://www.stiri.com.ro/stire-3426/doctor-mencinicopschi---razboinicul-e-urilor.html
--- zice in articol ca ii plac fructele de mare si pestele. Nenea Menci a auzit oare, cat de pline de mercur sunt ele ? A auzit oare, cat de toxica este proteina animala pentru oameni ? ( ca el spune ca mananca si pui ) ... N-am sa demonstrez aici cele aformate, pentru ca am facut-o in celelalte articole despre mancare, si nu are sens sa ma repet.

--- zice in articol ca foloseste ulei extravirgin de masline. A auzit oare nenea Menci, cum uleiul de masline constrictioneaza arterele si e bad , in ciuda miturilor care afirma altceva ? S-au facut si vreo cateva studii clare... A auzit nenea Menci, cum uleiurile sunt pline de inhibitori enzimatici, deci bad pentru organism ?

---zice in articol ca a mancat o supa miso. Nenea Menci nu a aflat oare despre cat de toxica e soia, fie ea si fermentata ( miso ) ? Ca doar zice ca e biohcimist ... Am demonstrat in alte articole toxicitatea ei.
Nenea Menci, n-a aflat inca, despre cum mancarea gatita, produce ACIDITATE in tesuturi, adica e premisa viitoarelor boli ?
  Ce ma uimeste este altceva : la el pe sait, la butonul " DESPRE", ne spune senim ca si-a luat doctoratul in ... enzimologie http://www.doctormenci.ro/despre/  Ca doctor in enzimologie, este elementar sa stie ca enzimele sunt "caramizile vietii", metaforic vorbind, si ca ele se distrug incepand cu 40-45 C. Cand STII ca gatind mancarea, o distrugi, DE CE recomanzi po-pulimii sa isi gateasca mancarea ?
  E de-a dreptul pur si simplu : sa stii ca prin gatirene distrugem din punct nutritiv mancarea, sa stii ca prin gatire, mancarea devie acida ( deci toxica ), si cu toate astea sa o recomanzi cu caldura prin toata presa care se uita in gura lui. Ca doctor in enzimologie nu poate spune ca nu stie, sau ca nu-i asa ( marturie stau doctori mai mari in enzimologie, care sustin cele afirmate de mine. Am dat linkuripe blog, care demonstreaza aceasta ).
Mai mult : ca specialist, STIE de fenomenul de leucocitoza, care apare cand mancam mancarea gatita ( de unde si efectul de somnolenta dupa masa ) si stie ca nu e deloc ok. Si ar trebui sa stie ca asta epuizeaza organismul de energie ( de asta suntem letargici dupa ce mancam si vrem in pat ).. si ar trebui sa stie ca daca se mananca hrana cruda, leucocitoza nu apare. Si atunci, DE CE recomanzi oamenilor sa isi gateasca mancarea, daca stii ca e toxic ? Asta, ca sa nu intreb de ce chiar el manaca gatit ....
Oare chiar nu i-a trecut pe la ureche despre experimentele Pottenger si multe altele ? Ca doar povestea prin ziare, cum studiaza el la foc continuu, ca sa nu ramana pe dinafara. Nu stiu ce studiaza, da' ....

--- Nenea Menchi, tipa prin toata presa, despre cat de toxica e mancarea procesata, ca are euri. Si in acelasi timp, el recomanda calduros ... mancarea gatita. Chiar nu stie ca mancarea gatiita este ... mancare procesata ? ( procesata in casa si fara E-rui ). Dar e o mancare procesata, ca rosia nu mai e vie si asa cum ne-o dariueste natura, si devine un soi de sos rosu care numai are nici o legatura cu rosiile. Daca nu ne-ar spune mama ca e sos de rosii, cand il vedem, nu ne-am putea da seama din ce e facut, tocmai pentru ca ....procesat !
   Deci nenea Menci ar trebui sa se decida si sa nu mai stea cu fundul in doua luntri : ori procesat ( in casa, sau idustrial ), ori neprocesat ( crud-raw ). Ce spune el, e un soi de " lasa-ma.... nu ma lasa " .

--- Nenea Menci nu se dezminte si continua cu erorile de nutritie . Zice la ziar ca el bea vin ....numai la masa ! http://news.corect.com/lifestyle/food-drinks/lectie-de-mancat-sanatos-cu-drmencinicopschi   Este irelevant ca il bei la masa sau intre mese : e la fel de toxic pentru organism. ficatul ela fel de nenorocit ca trebuie sa proceseze alcool, otrava curata.
   Daca tot vrea sa beneficieze de sturguri, dece nu isi face un suc de struguri, in loc de suc de struguri fermentat + alcool ? Unii isi bat singuri cuie in talpa, in timp ce fac pe Zeus al nutritiei prin presa. De ce s-o uita toata presa in gura lui, nu stiu .... Asta in timp ce exista nutritionisti seriosi si competenti pe care sa-i citeze ( Shelton, Graham, Robert Morse ), etc , sunt ignorati total.

--- Nenea Menci ne spune in acelasi articol, despre cum bea el si cate o cafeluta : mie imi vine sa rad ... Sa mor daca inteleg ce legatura are nenea asta cu nutritia....ca nuca in perete. Nenea Menci n-a aflat inca, despre cat de txica este ? Despre cum scoate ea calciul din oase ? Despre cum cofeina biciuieste sistemul nervos si il epuizeaza cu socurile sus-jos ? Se pare ca habar n-are, din moment ce promoveaza obiceiurile toxice...

--- Nenea Menci nu se dezminte : acelasi articol ne spune cum foloseste el suc evaporat de trestie de zahar, in loc de zahar. Nenea Menci inca nu a aflat la ce temperaturi inalte se face lichidul praf, in instalatiile industriale ? Procesul e acelasi ca si pentru obtinerea laptelui praf : nu mai ramane nimic viu si intreg in sucul ala. Si ghici ce ? Prin deshidratare industriala, sucul devine .... procesat ! Ring a bell ?
  O fi dulce, insa nutritional este substanta toxica .... enzimele sunt moarte, etc ...

--- Nenea Menci continua sa masacrze nutritia, si ne informeaza la el pe sait, cum lactatele sunt o mancare sanatoasa ! Oare n-a aflat ca, lactatele scot calciul din oase ? Se poate documenta http://www.sprword.com/videos/milk/
Oare n-a aflat cat de toxica e proteina animala ? http://notmilk.com/  Oare, ca doctor in enzimologie, nu a aflat ca oamenii isi pierd enzimele care le permit sa digere laptele, in jurul varstei de 3-4 ani ? Adica natura ne zice "stop", insa nenea Menchi ne spune fix contrariul ...

--- Mai are rost sa continui, cand nenea Menci ne recomanda calduros ....cerealele. Mai rau : painea ( adica cerealele procesate ) ! ! Se pare ca nenea Menci n-a aflat inca despre cat de toxice sunt cerealele pentru oameni, si cum sunt ele legate de o multime de boli, inclusiv cele autoimune ( am pus documentati aici http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/no-grain-no-pain.html ).Nu-i nimic daca n-a aflat....am inteles ca continua sa studieze ( si cu toate astea, recomanda aceleasi aberatii nutritionale ) .... poate intr-o buna zi o sa afle si el cum sta treaba cu nutritia.

In loc de concluzie, stau si ma intreb, DE CE se uita romanii si presa in gura lui ?  E limpede : in tara orbilor, chiorul e imparat ....

2 comments:

  1. Poti s-o mai spui o data. Nea Menci e foarte popular in rindurile crestinopatilor. Aia de la mine din birou, cel putin, il venereaza si mai sint 2 de pe acolo care fac la fel. Nu mai zic de marea kkre cu soia si ceaiul verde, se dau de ceasu' mortii cu astea, parca in ele ar fi sursa imortalitatii...

    Lucisfera

    ReplyDelete
  2. cred ca e popular, pentru ca le spune exact ce vor ei sa auda : NU schimbati nimic in dieta ... mancati aceleasi kkturi, aceeasi carne, doar ca aveti grija sa fie "de la tara" ...
    Asta-i visul oricarui retard : sa manace ce vrea, cum vrea, si asta sa-i aduca sanatate. Nu exista asa ceva.

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.