Doctor Yourself

Monday, February 28, 2011

Film

Am gasit un film facut de TVR, despre mizeria care se intampla la Sarmisegetusa si argumentele genetice, cum avem 6-7 in comun cu italienii ... despre mizeria care se intampla cu istoria dacilor in scolile romanesti. In mod curios pentru mine, a fost invitat Napoleon Savescu in film. Cei interesati, il pot vedea aici  http://filmedocumentare.com/mostenire-dacilor-pe-apa-sambetei/   Restul .... pot sa treaca mai departe.
   Da, imbecila aia de la turism, promoveaza o frunza, in loc sa se implice in treaba cu Dacii .

Petitie : pentru restabilirea adevarului istoric ( ala sustinut de densusianu si Savescu ).  Pentru ca Academia Romana sa binevoiasca sa nu mai accepte falsificarea istoriei Romaniei , si sa spuna adevarul. Semnati aici ( am vazut ca a semnat si Napoleon Savescu ) http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/cine_suntem_adevaruri_ascunse_de_academia_romana_-p31067045.html?msg_ok=1
   Nu cred ca petitia va schimba ceva ( interesele sunt mult prea mari ), insa demontreaza ca romanii nu sunt batuti in cap ( toti ), si nu accepta minciunile care ni le servesc la scoala pe post de istorie, si asta in ciuda tuturor dovezilor istorice si evidentelor, care  contrazic flagrant minciuna oficiala.
   E absolut jenibil si neadevarat, sa ii invete pe copiica noi romanii , ne tragem din " doi barbati cu brate tari ", care intamplator, mai erau si frati ...  Nu ne tragem decat din zeii ( ET ) creatori : suntem daci si atat.

7 comments:

 1. DA, trebuie sa facem ceva!
  Nici eu nu cred in aceste PETITII, nu am vazut macar UNA sa-si fi atins scopul!
  Mult mai benefic mi se pare sa comunicam pe bloguri, alte retele de socializare, unde sa ne cunoastem, sa ne sustinem si sa promovam ce ne intereseaza, indeosebi VALORILE FUNDAMENTALE.

  ReplyDelete
 2. http://civilizatiadaca.dap.ro/Civilizatie_de%20_1000_ani.htm  Suntem daci...

  ReplyDelete
 3. Burcu : de acord cu tine 100 %. Comunicarea si schimbul de informatie pe bloguri si forumuri e mult mai importanta : cu tat mai mult cu cat oficial, informatiile sunt cenzurate.
  Insa nu e suficient : trebuieste facut ceva si la nivel oficial, sau macar de mass-media ( cum econgresul ala infiintat de Savescu, si care a isterizat anul trecut istoricii din Romania ).

  De acord ca petitiile nu isi ating scopul : da' macar le demonstreaza alora de sus, ca nu suntem toti spalati pe creier dupa cum ar vrea ei.

  ReplyDelete
 4. Intrebare: sa zicem, (dragul discutiei) ca dacii au fost cei mai viteji, destepi, au descoperit roata, focul, prelucrarea metalului, scriau cursiv ci stiloul, etc in timp ce restul 'omenirii' inca nu coborase din pom. SI ce daca? Ii face pe romani mai destepti, mai putin puturosi? Egipteni, mayasi? Cum e Egiptul acum? Dar Mexicul si America Centrala? Numa' lapte si miere, as zice...

  Sa zicem ca vin Von Cleef and Arpels si zic ca au descoperit leaganul civilizatiei fix la Ciugudu de Jos. Then what? Se schimba ceva?

  In afara de batutul cu pumnu' in piept si zis "Auzi ba, tu stii cine a fost bunica-miu?" are vreo importanta? In afara de eventualele documentare pe Discovery, ce se poate intampla? Vine Mel Gibson sa faca film despre acest popor brav si curajos? Right...

  Si inca o nelamurire... cine si mai ales ce ar avea de castigat prin ascunderea 'adevarului'?

  ReplyDelete
 5. Anonim : stai relax, ca omenire an-a descoperit nimica ( mai ales la inceputurile ei )! Zeii creatori i-au invatat ce si cum si inca o mai fac .
  Nu e nevoie sa vina nimeni sa descopere leaganul civilizatiei : e deja descoperit... Tablitele de laTartaria sunt cu 1.000 mai vechi decat cele sumemriene, care sustin ca sunt prima atestare a scrisului la oameni.

  Nu-i nici un batut in piept : asta e adevarul si trebuieste spus. Pentru ce sa nu spunem adevarul si sa ne falsificam istoria ?

  Cine are de castigat prin ascunderea adevarului, te las pe tine sa te prinzi ! Ghici ciuperca ce-i : cine e in spatele omenirii, ii conduce si ii hotaraste istoria, destinul, i-a facut cadou religiile, a inchis oamenii in Matrix , i-a creat si la final ii va distruge ( cand ii vor deveni nefolositori ).

  Cat despre cine are de castigat de pe urma ascunderii istoriei Romaniei, si din faptul ca romanii se inchina la istoria Romei, te las pe tine sa ghicesti. Tips ; toate drumurile duc la Roma...

  ReplyDelete
 6. Daca era pe ghicite nu mai intrebam. Asadar, repet intrebarea, pusa altfel: dupa parerea ta cine si ce are de castigat?

  Sa inteleg ca zeii astia creatori sunt tot cei care au hotarat ca oamenii 'trebuiesc' sa manace raw vegan? Asta evident, DUPA ce i-au depus gata evoluati pe planeta Terra?

  ReplyDelete
 7. Sa intelegi ce vrei tu ... eu te intreb doar : in Matrix, raw vegan este propovaduit in mod oficial ori nu ?

  E adevarat , nu e pe ghicite, ci pe gandite : ca sa incepi sa gandesti, incepi sa-ti pui intrebari si sa cauti raspunsurile. Incet incet, o sa incepi sa gandesti critic.... si poate chiar o sa-ti placa !

  Parerea mea este irelevanta : tot ce conteaza sunt dovezile si incotro duc ele. Asta-i munca pe care trebuie sa o faci singur, iar eu nu fac lectii in locul nmanui.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.