Doctor Yourself

Friday, February 11, 2011

Aviz amatorilor !

Aviz amatorilor mancatori de hoituri : vi se pregateste ceva in Rai ...


Se pune la cale ... inventarea "carneriei" ! Pe considerentul absolut imbecil, ca vinul e facut in vinarie, painea la brutarie , si carnea va fi facuta la ....carnerie ! " Uitand" ca strugurii au fost crescuti de la mama lor, in natura, si graul la fel ... las' ca retarzilor li se va parea perfect logica alaturarea fortata si rimata de termeni.

Adica o sa creasca bucati de carne in "carnerie", la fel cum cresc azi bucati de piele pentru transplanturi . De ce sa mai crestem porcu' intreg, si sa aruncam o buna parte din el, ca-i mult prea complicat si prea scump ? Nu mai bine crestem in eprubeta din niste celule, o pastrama de porc ( daca se poate, gata mumificata ) ? Ieftin, bun si "natural " : ca celula e celula, nu-i asa ?
   Da, momentan se cerceteaza solutia asta in SUA. Dar sa nu uitam ca SUA este cel mai mare partener  economic al Canadei , si importam de la ei mancare. Si apoi, intrebarea care se pune este : ar rata Raiul, asa oportunitate economica, de a avea propriile "carnerii " ? Ieftin, bun si natural, of corse ....

Am sa pun aici un filmulet care se incarca extrem de greu, pana la urma functioneaza si merita : pasionatii de istoria veche o sa inteleaga . Resul pot sa treaca mai departe http://megalit.ro/libria/2008/11/05/enigmatica-terra-emisiune-tvr-cultural-megalitii-din-romania/
  I n continuare, un blog magnific, cu care mi-am petrecut jumatate de zi : pasionatii de istorie o sa inteleaga http://romaniamegalitica.blogspot.com/

1 comment:

  1. Extraordinar blogu' despre Romania megalitica, mersi!

    Lucisfera

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.