Doctor Yourself

Thursday, February 17, 2011

Ai nostri, ca brazii ...

Va plangeti ca in Romania politicienii sunt  neamuri proaste ? Stati sa-i vedeti pe astia din Rai : primarul torontestiului a dat dovada de o toala lipsa de coloana vertebrala. La scandalul ala din primarie, cu oamenii care protestau impotriva taierii locurilor din adaposturile pentru oamenii strazii, cand primarul le-a recomandat oamenilor sa-si ia un job.


Intrebat apoi, de catre presa, in pauza de masa, daca le-a recomandat protestatarilor sa-si ia un job, primarul ....a negat . Si a cerut ziaristului sa-i arate ....caseta in are el spunea asta. Ghinion : ziaristul inregistrase momentul, si i l-a prezentat. Reactia primarului a fost sa plece si sa-i lase cu ochii in soare pe ziaristi.


Tot atunci, la protest, politia a arestat 2 protestatari, motiv pentru care multimea i-a alintat cu denumiri " porci" , "nazisti " , "violatori ". ...

5 comments:

 1. IO cred ca politicienii astia, sunt toti de un neam! Acelasi neam! Mama lor, mereu gravida! Zic si eu, nu dau cu paru!

  ReplyDelete
 2. Vorba babelor de la mine din sat " astia's toti de-o mama facuti " ...

  ReplyDelete
 3. Macar in Rai scandalurile nu sunt asa dese, nu?

  ReplyDelete
 4. Eh, nu !
  In Rai se cam pune batista pe tambal foste devreme, nu ca in Romania ...

  ReplyDelete
 5. vezi ca Doug Ford nu e primarul din Toronto... in graba ta de a denigra orice inseamna Canada, ai uitat acest mic amanunt.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.