Doctor Yourself

Tuesday, January 11, 2011

Wiki Leaks

Courtesy userului Dan Liviu Popescu, pentru informatie !

Asadar, de catava vreme, urla ziarele, cu furie proletara impotriva WikiLeaks. d-le, ce tragedie au patit americanii, scurgere de informatii, se inflameaza lumea politica, bla-bla.
Aiurea. Povesti pentru mase, sa le tina mintile ocupate. Eu cred ca e doar o diversiune tipic americana, cu care deja ne-am obisnuit ( 9/11, Pearl Harbour, etc ). Cui foloseste diversiunea e simplu de inteles ( celor care au pus-o la cale ), insa care este beneficiul, o sa vedem in viitor, la fel cum am vauzt si la celelalte diversiuni.

De ce cred ca-i diversiune ? Din mai multe motive :
--- Altii care au iesit in fata si au vorbit ce nu trebuia ( in special despre activitatea din bazele de la Dulce, de exemplu ), n-au mai avut ocazia sa o faca a doua oara.... Si sa nu uitam ca ei au vorbit ....vorbe, fara dovezi prezentate. Nenea asta de la WikiLeaks, a prezentat dovezi ...multa vreme : chestia asta e cusuta rau cu ata alba .

--- A fost lasat sa-si prezinte dovezile. Eu am intalnit multe situatii pe un canal cu clipuri de pe net, in care aparea cate unul cu o informatie deranjanta pentru sistem, dupa care, a doua zi ....disparea. era stearsa ORICE urma a informatiei de pe net. Pur si simplu.
     La un moment dat a existat un sait pe net, notcanada.com, in care expuneau cu dovezi realitatea din Canada. Aveau si un forum, pe care imigrantii de toate natiile isi expuneau pataniile din Rai. De ceva vreme, taman pe cand devenise cunoscut, a fost sters de pe fata Internetului. Pur si simplu. Nu se mai gaseste nimic din el pe net ... Desigur, n-am nici o indoiala ca proprietarul sitului, s-a plictisit exact cand avea audienta cea mai mare, dupa cativa ani de munca si adunare de informatii, si a sters saitul cu manuta lui....
   In schimb, in mod misterios, WikiLeaks, care expunea fara jena asa zisele secrete de stat, n-a avut niic o problema si saitul sau a stat pe net, in numele libertatii de expresie. si marmota invelea ciocolata in staniol.

--- M-am uitat la asa izsele secrete de stat puse pe tapet de WikiLeaks si am ras : astia cred ca s-a intilnit hotu' cu prostu' ...
Majoritatea "informatiilor" erau de tip Can-Can : ca prima d-na a Adjerbaijan-ului si-a facut prea multe operatiii estetice, ca madam Merkel e fricoasa, ca Sarkotzi e cam teapan, etc. Sa fim seriosi !
M-am uitat si la "informatile " despre state : ca Romania e considerata stat primitiv si exportator de copiii pentru pedofili. Si nu-i asa ? Si chiar daca n-ar fi asa, un stat amarat din lumea a 3 a, care bate temenele Merelui Licurici, n-ar misca in front. Asadar ...paguba in cipuperci.
   Ne mai spune cum americanii se cred buricu' pamantului ; pai asta stie intreaga planeta, e o pretentie afisata public.... paguba in ciuperci !
Si celelalte informatii "politice", despre relatiile dintre state sunt cam tot de aceeasi factura ( adinca nimic din ce nu se stia in undergroound ) nesemnificativa .... mici barfe de cancelarie. As putea sa le iau pe rand, sa le demontez pe toate, da' o sa va plictisiti.

--- Lipsesc cu desavarsire informatii importante, cu adevarat explozive. Nu pot sa nu observ o contradictie care ma zgarie pe creier : desi de ceva vreme, s-a inceput o campanie globala, de acomodare a populatiei cu ideea ca aliens s-ar putea sa existe ( si au participat toti : de la Papa care vrea sa-i crestineze, pana la NASA care face dezvaluriri cu suspans si apoi....fasss , pan ala statele care s-au angajat sa dezvaluie dosarele sectere despre UFO. Sau ma rog....pe alea neimportante, zic eu  si pana la abundenta de filme S.F. facute dupa realtate, iarsi zic eu ) ....desi se duce campania asta, la WikiLeaks n-a ajuns nimica nimicuta !
   Si asta ar fi fost cu adevarat o informatie dinamita : macar asa, un document, un clipulet care sa ateste ca ei sunt aici ....daca nu mai mult. Dar nu. WikiLeaks ne da informatii de Can-Can despre state si politicieni. Frectii la picior de lemn.

Asadar, am tras concluzia logica si rationala ca WikiLeaks asta e o diversiune .....o pacaleala.

Si acuma, vine partea "wondering "  : nenea poiticianu canadian'  Tom Flanagan, PM si consilierul lui Harper, declara public, ca patronul de la WikiLeaks ar trebui ...asasinat ! Aveti aici declaratia pe youtube ( cat o veti mai gasi....pana nu o sa fie retrasa , in numele ...libertatii de exprimare ! ) http://www.youtube.com/watch?v=bqtIafdoH_g
Si aveti aici reactii ale presei canadiene :  http://www.theglobeandmail.com/news/politics/ottawa-notebook/ex-harper-adviser-regrets-glib-call-for-retaliatory-wikileaks-assassination/article1820612/

Acuma, nu ma pot opri sa nu ma intreb : cum ramane cu drepturile omului , alea mult clamate in Canada ?
De unde si pana unde, guvernele decid cine trebuie asasinat si cine nu ? Pe ce criterii ? Se practica chestia asta, si nenea Tom Flangan tocmai a scapt porumbelul, in stil WikiLeaks ? Intreb si eu ...
   Noi cetatenii de rand, care carcotim despre una, alta, ar trebui sa ne inchidem blogurile, preventiv asa, ca sa nu fim asasinati, in momentul in care vom deveni deranjanti ? Ar trebui sa ne temem sau nu ? Ca eu sunt mai panicoasa de felul meu, scuip in san si fac 3 pasi inapoi cand intalnesc pisica neagra ...

In plus, nu vi se pare ca asta e instigare la crima ? Mai grav.....a fost facuta public ! Justitia canadiana are ceva de spus ? Sau macar politia, ceva de investigat ? Intreb si eu, ca's curioasa ca o matza ...
   Mai mult, daca in viitor, nenea de la WikiLeak sva fi ....asasinat, incotro sa ne uitam ? Va exista vreun vinovat moral, ostracizat de presa ?
Nu ma pot opri sa nu ma intreb, ce s-ar fi intamplat, daca cineva, un nea Caisa ar fi trimis ziarelor un comunicat semnat, cum ca el considera ca nenea de la WikiLeaks ar trebui asasinat  :ce s-ar fi intamplat cu el ? Cat de rapid ar fi fost considerat suspect de terorism ? Si ce masuri s-ar fi luat  ?

Eu nu stiu raspunsurile la intrebarile astea ( eu sunt mic, nu stiu nimic ), insa pot sa....presupun ( in baza antecedentelor relatate de presa ). Sau pot sa citesc presa, si sa aflu in viitor, ce masuri s-au luat referitor la nenea asta care ne spune  cine ar trebui asasinat.
  Momentan, inteleg ca si-a cerut scuze si ne asigura ca n-a vorbi t serios ( aia cu demisia de onoare, nu e la moda in Canada ? )
. Desigur, a vorbit gura fara el ...  http://www.cbc.ca/politics/story/2010/12/01/flanagan-wikileaks-assange.html

Am sa pun mai jos articolul din Casttv, in caz ca dupa o vreme, va disparea de pe sait.

Watch Here Harper advisor calls for assassination of Wikileaks director Free clip from looncanada on YouTube


Nov 30, 2010 1:22 In a shockingly flippant comment to a Canadian television news anchor Evan Solomon of the CBC News Network on live TV, Tom Flanagan, a senior advisor and strategist to the Canadian Prime Minister Stephen Harper today called for the assassination of Wikileaks director Julian Assange . It is believed to be the first ever televised "fatwa" since the edict by the Iranian leadership of the late ... more In a shockingly flippant comment to a Canadian television news anchor Evan Solomon of the CBC News Network on live TV, Tom Flanagan, a senior advisor and strategist to the Canadian Prime Minister Stephen Harper today called for the assassination of Wikileaks director Julian Assange . It is believed to be the first ever televised "fatwa" since the edict by the Iranian leadership of the late Ayatollah Khomeini against British writer Salman Rushdie in February 1989. Amazingly, although news anchor Solomon afforded Flanagan the opportunity to retract his statement, Flanagan balked at doing so and instead reiterated that U.S. President should put out a "contract" on Assange or use "a drone" and that he would not be unhappy if Assange "disappeared." Flanagan who is a trusted member of PM Harper's inner circle of Tory strategists joins Sarah Palin in calling for the death of the Wikileaks director as retribution for the website's release of confidential diplomatic and intelligence "chatter" this week.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iar aici e articolul din ziarul Winnipeg Free Press

Breaking NewsThe Canadian Press - ONLINE EDITION

WikiLeaks founder wants Flanagan charged over flippant assassination comments

By: Mike Blanchfield, The Canadian Press
Posted: 3/12/2010 11:44 AM Print E–mail 1Share5Share6Report Error

OTTAWA - The founder of WikiLeaks says former Stephen Harper adviser Tom Flanagan should be charged with incitement to commit murder for suggesting he should be assassinated.

Julian Assange was speaking Friday in an online forum run by Britain's Guardian newspaper and was asked about flippant comments Flanagan made during a television broadcast this week.
"It is correct that Mr. Flanagan and the others seriously making these statements should be charged with incitement to commit murder," Assange replied to the online question-and-answer session from an undisclosed location.
Flanagan mused on a CBC political talk show panel that U.S. President Barack Obama should consider assassinating Assange.
"I think Assange should be assassinated, actually," Flanagan said.
"I think Obama should put out a contract or maybe use a drone or something."
The University of Calgary professor has since apologized for the remarks, saying he wasn't seriously suggesting Assange should be killed.
Flanagan couldn't be reached for comment Friday on Assange's latest remarks.
Flanagan has not advised the prime minister for years and the Conservative government has disavowed all connection to him in recent days.
A spokesperson for WikiLeaks has noted that various pundits in the United States and Canada have called for Assange to be hunted down or killed.
"The threats against our lives are a matter of public record, however, we are taking the appropriate precautions to the degree that we are able when dealing with a superpower," said Assange.
In Ottawa, Joe Comartin, a New Democrat MP and former criminal lawyer, said he didn't believe there was any possibility that Flanagan could be charged under Canada's Criminal Code.
"Maybe some provisions under the Human Rights Act," Comartin added. "There are calls at the University of Calgary for some disciplinary action there."
A spokesman for the University of Calgary confirmed that it was "not considering disciplinary action against Dr. Flanagan at this time.
   Liberal House Leader Ralph Goodale said incident raises questions about a person "who puts himself forward to offer intelligent commentary on the television networks of this country, expressing views that are clearly contrary to the Canadian Charter of Rights and Freedoms."
The CBC has received viewer complaints about Flanagan's remarks this week but won't say how many.
The CBC Ombudsman has referred the complaints to the news department for a response, said Jeff Keay, a spokesman for the public broadcaster.
"If the complainant finds the response unsatisfactory, the ombudsman will then weigh in with his ruling," Keay explained in an email.
Keay predicted the response would be, "a fairly quick process, although the amount of time required for a response can be influenced by the number of complaints."
Keay said the CBC has sent out letters of response and will continue doing that.
In the meantime, Flanagan will continue to appear as an occasional commentator.
"We note that he withdrew his remark and apologized for it. We accept that."
Meanwhile, global law enforcement continues its hunt for Assange.
Swedish authorities won a court ruling against Assange on Thursday in their bid to arrest him for questioning in a rape case.
British intelligence is said to know where in England he's hiding, and U.S. commentators and politicians are demanding he be hunted down or worse.
Interpol has a warrant out for him.

-- With files from The Associated Press

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.