Doctor Yourself

Saturday, January 15, 2011

Viitor de aur, tara noastra are !

Da, Raiul are viitor de aur, judecand dupa retardarea noilor sositi. Care nou sosita, ne scrie pe Cantarea Canadei cam asa ( citez ) :
" Sunt de aproape o saptamana aici. Am vrut sa las cateva zile sa treaca sa vad daca nu e doar impresie de o zi: chiar nu-mi imaginam sa fie totul astat de ok.
Ieri am mers la banca sa imi deschid conturi: unul de credit si altul debit. cel de credit ma ajuta la history cand oi vrea sa iau vreun credit, si ca act important pt cand aplic pt cardul de sanatate, doar ca am acolo $1000 blocati pe un an, eu fiind nou venit deci no guarantees....
         Acolo iar, cu tipele de la banca mai putin ne imprieteneam: ne-au intrbeat daca vrem cafea, ceai, apa, suc ceva. Am asteptat 5 minute, a venit managera, ne-a directionat spre o tipa f amabila, am mers in biroul ei si pe urma la ghiseul unde am depus cash-ul alea din nou amabilitati de genul: your English is awsome...I like your ring, look, here you can go to the cinema, restaurants, shopping, we have here such a beautiful region etc...: Nice, ce sa zic. Deocamdata ma simt ca acasa. Sincer. "

So : cat de retardata trebuie sa fie tanti asta, ca sa fie impresionata ca nu a inghiontit-o nimeni pe la cozi si functionarele au fost amabile si politicoase ?  A fost nevoie sa iasa din Romania, ca sa afle ca se poate ca oamenii sa se comporte civilizat . Da' pe ea nu o ajuta capul sa gandeasca mai mult decat a vazut in jurul ei, in Romania ? WTF ? !
  Cat de retardata trebuie sa fie, ca sa aiba impresia ca era cat pe ce sa se imprieteneasca cu functionara de la banca, pentru ca a servit-o cu cafea si i-a admirat bijuteriile si i-a facut complimente ? Pai da, functionara si-a facut jobul de a peria clientii si a-i face sa se simta bine : si au fost "prietene" atat timp cat le-a dat banii, dupa care ....next, ca stau clientii la coada ! Si ne mai vedem data viitoare cand ne mai aduci bani ...
   Tips pentru tanti : functionarele de la banca, sunt antrenate special, sa faca complimente clientilor cu care discuta ! Si mie mi-au admirat bijhuteriile cand am venit in Rai, ( port d'alea din argint, deci nimic extraordinar )  si nu m-a dat pe spate ... Le-ar fi admirat si daca ar fi fost din pleu, atat timp cat le dau bani ...

Deci da : viitor de aur Raiul nostru are, daca importa oameni care nu pot gandi mai mult decat ceea ce vad in jur, la suprafata. Mai mult nu-i duce capul. Tara te vrea prost ... ca prostii sunt manipulabili. Astia's viitorii aplaudaci ai Raiului, fericiti ca pot cumpara pe datorie ce nu si-au permis in Romania, ca au in cont 3 lei mai mult, cu care isi vor plati viitoarele tratamente pentru cancer ( alea care nu's acoperite de stat ). http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/apocalipsa-in-rai.html  Sau isi vor permite sa-si plateasca inmormantarea ....dupa caz !

3 comments:

 1. Orice dezvăluire pe Internet a unor realităţi descurajante pentru amatorii de emigrare, a unor constatări de tipul „vremea sclavilor negri a trecut. Trăiască sclavia modernă a sclavilor albi cu diplome, care vin singuri să-şi pună capul în jug”, provoacă panică şi reacţii prompte. Cel mai adesea se apelează la minciuni, în speranţa că este imposibil ca viitorii imigranţi să se îndoiască de faptul că în Canada nu este atât de bine după cum au auzit.

  ReplyDelete
 2. Viitorii imigranti, viseaza cai verzi pe pereti, in loc sa se informeze si sa puna botu' la basmele propagandei.
  Dupa ce aterizeaza in Rai, nu mai e nevoie sa-i fraiereasca propaganda, ca se mint singuri singurei, in incercarea disperata si constanta de a se auto-convinge ca e bine si frumos ( in aparenta... ).

  ReplyDelete
 3. Tzipi, si tu ai visat aceiasi cai verzi pe pereti, altfel nu emigrai in Rai ci in Canada. Cine ti-a spus tie ca in Canada gasesti Raiul, si-a batut joc de tine.

  Raiul canadian, dupa cum bine vezi, este pe dos decat ceea ce ar trebui sa fie. Functionarele de la banca, intr-un adevarat Rai, asa cum il vezi tu, trebuiau sa tipe la clienti, sa fie rautacioase, plictisite-obosite de a-ti face tie vreun serviciu bancar si mai ales nici macar sa nu-ti raspunda la salut. Romania este mic copil pe langa Raiul asta canadian.

  Atentie pentru cei care emigreaza in Canada: aici aterizati direct in Iad. Noi stam aici de atatia amari de ani si ne autoflagelam ca doar suntem masochisti.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.